OnlyFans oldalt indított Steiner Kristóf és a férje

Steiner Kristóf és a férje az Instagramon indokolták meg a döntésüket. 

2022. augusztus 22., 10:38

Szerző:

Steiner Kristóf és a férje, Nimrod Dagan elárulták, hogy miért döntöttek az OnlyFans oldal indítása mellett. A magyar híresség és a párja már egy évtizede jelen vannak az Instagramon. 7 évvel ezelőtt, amikor megismerkedtek kezdtek el közös tartalmakat is gyártani a közösségi oldalra. A pár olyan témákkal kapcsolatban posztolt, mint az LMBTQ, a veganizmus, vagy a testpozitív mozgalom. A házaspár azonban most csalódott a népszerű oldalban.

Kiderült, hogy néhány héttel ezelőtt az Instagram letörölte a Budapest Pride-ról készült posztjukat, mert szerintük a pornót és a meztelenséget promotálták Steiner Kristófék. A fotókon semmiféle szexuális tevékenység nem szerepelt, de többen jelenthették. 

„Néhány nappal később kaptunk egy megjegyzést – egy nő azt írta nekünk, hogy a pokolban fogunk elégni, akárcsak a Szodomában élők”

- írták a bejegyzésükben. 

A pár jelentette a nő üzenetét az Instagramnak, de később azt a választ kapták, hogy a megjegyzés nem ütközik a közösségi formákkal. Steiner Kristóf és a párja úgy döntöttek, hogy ennek ellenére nem tűnnek el és továbbra is megosztják azt, amiben hisznek, de ezúttal nem az Instagramon, hanem az OnlyFans oldalon követhetik őket a rajongók. 

„És bár nem fogunk pornót csinálni, biztosan 100%-ban önmagunk leszünk

- folytatták a posztjukban.

Habár az OnlyFans oldalon rengeteg a fizetős és pornográf tartalom, a poszt alapján úgy tűnik, hogy Steiner Kristóf és Nimrod Dagan ingyen engednek betekintést az életükbe a követőinek. A pár OnlyFans oldalát ide kattintva érheti el. 

Érdekes hírek a napokból

Fotók: Vajna Tímea bikinifelső nélkül szexizett a tengerparton

Jennifer Lopez és Ben Affleck egy igazi luxusesküvőn házasodtak össze - fotók

Döbbenet: Osváth Zsoltot megalázták, és széttörték a mozgóbisztróját a Strand Fesztiválon

(Kiemelt kép: Steiner Kristóf Instagramja)