OnlyFans profilt indít a Konyhafőnök sztárja

A ValóVilág egykori sztárja VV Robi, aki a Konyhafőnökben is feltűnt OnlyFans oldalt indít.

2022. március 25., 14:30

Szerző:

Hivatalosan nevén Ollári Róbert, de a médiában csak VV Robiként elhíresült fiatal srác a LifeTV Ébredj velünk című műsorában mesélt az életéről, Csonka Andrásnak és Bereczki Zoltánnak. VV Robi elárulta, hogy ő nem használja így a nevét, de nem zavarja, hogy mások ezt szokták meg. Véleménye szerint az Instagram fiókját úgy kell használnia, hogy komoly témákat is felvessen a követőinek.

Az egyik dolog, amire felhívta a figyelmet a Faceapp, az arcszerkesztő program, ami miatt sokszor nem a valóságot látjuk, hiszen olyannyira megváltoztatja egy ember arcát a program, hogy valójában nem is hasonlít önmagára. Tovább a közösségi-oldalán megszólalt a nethuszárokkal kapcsolatban is, akik sokszor verbálisan bántalmaznak másokat a világhálón. Az LMBTQ közösségi melletti kiállása szintén a VV egykori sztárjának a szívügye. 

VV Robi most férfi fodrászként dolgozik jelenleg, de korábban a mixerkedésbe is belekóstolt. Jelenleg egy fodrászüzletben bérel egy széket. Valamint az OnlyFans oldalával kapcsolatban is megszólalt. Elárulta, hogy az erotikus, sejtelmes képek készítése nem áll távol tőle, hiszen korábban chippendalekedett.

Ők is fontos-ügyben segítettek

Jázmin Viktória, a magyar zászlós szépségkirálynő is segített a Nyugatinál

Drámai fejlemények: Horváth Grétához visszatért az ukrán menekültlány, akit pár napra befogadott

Kulcsár Edina és G.w.M. a nyugatinál töltötte az estét önkéntesként

(Kiemelt kép: VV Robi Instagramja)