Drámai fejlemények: Horváth Grétához visszatért az ukrán menekültlány, akit pár napra befogadott

Horváth Grétától egyszer már továbbment Annie, az ukrán menekültlány, de most visszatért.

2022. március 10., 12:14

Szerző:

Horváth Gréta realityszereplő-influenszer vasárnap tette közzé, hogy néhány napra befogadott egy ukrán menekültet.

„4-en fogtunk össze vadidegen emberekkel, hogy Annie pár napra otthont találjon, amíg le tudja szervezni azt, hogy Görögországba jusson a testvéréhez. Harkovból indult el gyalog! A magyar határnál két férfi hozta őt ide péntek éjszaka. A kocsiban ültek még, őket vitték tovább. Soha nem fogom elfelejteni azt a pillanatot amikor együtt bejöttünk a házba. Hátizsákkal, zacskóval a kezében! Gondolhatod mit élt, mit élnek át az emberek akik ide érkeznek hozzánk. Hihetetlen a pusztítás ott,a férje nem jöhetett el. [...] Jövő héten indul újból útnak. Sikerült neki mindent beszerezni, adni. A kapcsolatot tartani fogjuk a későbbiekben is”

– írta vasárnap Horváth Gréta a posztjában.

Most azonban automatikusan eltűnő Instagram-sztoriban azt tette közzé, hogy bár Annie a terveknek megfelelően hamar továbbindult, most vissza kellett térnie Horváth Grétához.

„Visszajött hozzánk Annie, ugyanis nem sikerült neki találni fuvart Barcelonába, illetve úgy volt, hogy tudna menni, de mégse, úgyhogy marad még nálunk egy hetet, és a jövő hét szerdán utazik majd Görögországba a testvéréhez. Úgyhogy addig élvezi a mi vendégszeretetünket, illetve mi az ő társaságát”

– örökíti meg Horváth Gréta posztját a Blikk.

Ők is segítettek az orosz-ukrán háború menekültjeinek

Meglepő felajánlást tett Korda György és Balázs Klári az orosz-ukrán háború menekültjeinek

Kulcsár Edina és G.w.M. a nyugatinál töltötte az estét önkéntesként

Köllő Babettnek több számlája is volt a végelszámolás alá került Sberbanknál, de a menekültek segítésének fontosságára hívja fel a figyelmet

(Kiemelt kép: Horváth Gréta Instagramja)