Meglepetés: botrányhős modell tűnt fel a Nyugati pályaudvarnál önkénteskedők között

Decemberben az ő botrányától volt hangos a hazai sajtó, most önkéntes a Nyugatinál.

2022. március 15., 10:30

Szerző:

A Nyugati pályaudvarnál dolgozó önkéntesek között egy olyan személy tűnt fel, akinek a botrányától december-januárban volt hangos a magyar sajtó. Jázmin Viktória volt az, aki a Miss Universe szépségversenyen hazánkat képviselve egy párezer forintos ruhában, de egy nagy magyar zászlóval lépett a színpadra, majd az őt ért kritikák után mindent elmondott arról, hogyan történhetett ez annak ellenére, hogy elvileg titoktartási kötelezettséget vállalt.

Nos, Jázmin Viktória ezen a hétvégén a Magyar Református Szeretetszolgálat önkénteseként kivette a részét a menekültek segítéséből. Alábbi posztjában angolul írja a következőket (hiszen, amint azért szintén támadták, Németországban nőtt fel, ezért a magyar tudása nem tökéletes):

„az időeltolódás által megviselten, fáradtan, de ez sem tarthatott vissza. Először is hatalmas pacsi mindenkinek, akik minden áldott nap itt vannak, és segítenek az ukránoknak, hogy biztonságban érezzék magukat itt Magyarországon. Őszintén szólva nem volt könnyű szembesülni ezt a sok gyermeket és családot, a legtöbben még ugyanabban a ruhában, amit otthon viseltek, mert csak arra volt idejük, hogy bekössék a cipőjüket és meneküljenek. Ha tudsz, segíts te is!”

Jázmin Viktória a fotón a Magyar Református Szeretetszolgálat egyendzsekijét viseli, de alatta látható a Miss Universe szépségverseny pulóvere is. A modell a következő videó linkjét is elhelyezte az instagramos bemutatkozásában, amelyből még több kiderül a Magyar Református Szeretetszolgálat tevékenységéről.

Ők is segítettek

Szívszorító fotó: Görög Zitáék több menekültcsaládot is befogadtak már

Drámai fejlemények: Horváth Grétához visszatért az ukrán menekültlány, akit pár napra befogadott

Kulcsár Edina és G.w.M. a nyugatinál töltötte az estét önkéntesként

(Kiemelt kép: Jázmin Viktória Instagramja)