A nemzeti viseletet kellett bemutatni a Miss Universe-en, botrány van Jázmin Viktória ruhájából

Jázmin Viktória egy szimpla dresszt viselt, viszont egy jó nagy magyar zászlót vitt a Miss Universe kifutóján.

2021. december 17., 08:35

Szerző:

A 70. Miss Universe szépségversenyt tartották a napokban Eilatban, és egyre több kritika éri a magyar versenyző, Jázmin Viktória egyik ruháját. A rendezvény egy pontján ugyanis az indulóknak országuk nemzeti viseletét kellett bemutatniuk: a show-ban egyik látványos kosztüm követte a másikat. A magyar szépségkirálynő azonban egy kis, szimpla, vörös ruhában vonult, ami 9 995,- Ft-ért kapható a Zaránál. Igaz, vitt mellé magával legalább egy jó nagy magyar zászlót.

Alább a teljes közvetítés megtekinthető, Jázmin Viktória 55:00-nál érkezik. A konferanszié azt mondja, hogy a magyar induló „divatosan nyomul az ország zászlójával”.

Abból, hogy a többi ország indulói milyen látványos és különleges ruhákkal készültek a nemzeti viseletet bemutató fordulóra, jó ízelítőt ad az alábbi Instagram-poszt is.

Nos, rengeteg kommentelő érezte úgy, hogy ezekhez képest kínosan szimpla volt a magyar induló szettje. Lakatos Márk stylist például Instagram-sztoriban írja #éseztlehet? címkével, hogy „remélem, a stylist már menekül”. Lakatos Márk egy idézetet is hozzáfűz Jázmin Viktória ruhájához Náray Tamástól:

„bárhová mész, öltözz mindig egy kicsit „fölé”. Nem tudhatod előre, ki miben lesz majd ott, és ha másoknál kicsivel jobban nézel ki, az soha nem tud olyan kellemetlen lenni, mint amikor te vagy a társaságban a szegény rokon.”

A Blikk továbbá Proksa Szandrát szólaltatta meg, aki 2005-ben képviselte hazánkat a Miss Universe-en. Ő a védelmébe vette Jázmin Viktóriát, szintén azt hangoztatva, hogy nyilván nem az ő választása volt ez a tízezer forintos ruha a zászlóval. Ő többek között a következőket nyilatkozta:

„jogtalanul bántják szegény Viktóriát, mert ő nem tehet erről az egészről. Ezen a versenyen ugyanis az országok és a szépségiparaik versenyeznek, bármennyire is szörnyen hangzik, a résztvevők csak bábuk, akiket szépen felöltöztetnek a megfelelő jelmezekbe. És ennek aztán igazán kiemelkedőnek kell lennie, főleg a nemzetiruha-versenyen. Szomorú, hogy annak ellenére, milyen potenciál lett volna ebben, ennyivel letudta a magyar szervező az egészet.”

(Kiemelt kép: YouTube/Miss Universe)