Mentőt kellett hívni a magyar zászlós szépségkirálynőhöz a verseny előtt

Jázmin Viktória 27 órája nem aludt a verseny előtt, olyan rosszul lett, hogy mentőt kellett hívni hozzá.

2022. február 24., 14:35

Szerző:

Jázmin Viktória arról ismert, hogy ő volt az a szépségkirálynő, aki hazánkat a Miss Universe világversenyen képviselve egy párezer forintos ruhában vonult a kifutón, nagy magyar zászlót lengetve. Mint azóta kiderült, ezért őt nem igazán érdemes hibáztatni, nem rajta múlt, hogy nem viselhette az eredetileg erre az alkalomra kiválasztott estélyit.

A fiatal modell-szépségkirálynő most a Best magazin friss számában nyilatkozik arról, hogy a szervezők mennyire cserben hagyták a verseny előtt. A stressz miatt meg is betegedett, amiről a következőképpen számol be:

„a verseny előtti napon már 27 órája nem aludtam, rosszul lettem, felborult a hormonháztartásom, és úgy görcsölt a hasam, hogy felállni sem bírtam. Mentőt kellett hívni hozzám, akik aztán teletömtek gyógyszerrel.”

Jázmin Viktória a botrány kirobbanása után hetekig azért nem beszélt ezekről a dolgokról, mert a szerződése szerint ezt nem lenne szabad neki. Mostanra azonban ráébredt, hogy nem veszít túl sokat, ha nyilatkozatai miatt megfosztják a szépségkirálynői címtől. Ezzel kapcsolatosan így fogalmaz:

„vigyék a magyar versenyen megszerzett koronámat, ahova akarják. Egyébként is kamu volt, nem is az igazit kaptam meg, hanem valami gagyit, ami másnap szétesett.”

Jázmin Viktóriával kapcsolatban írtuk korábban

Rogán Cecília és Sarka Kata is nyilatkozott a botrányos ruhájú, zászlót vivő szépségkirálynőről

Most beszéde miatt támadják Jázmin Viktóriát – íme, miért beszél így

(Kiemelt kép: Jázmin Viktória Instagramja)