Most beszéde miatt támadják a Zara-ruhás, magyarzászlós szépségkirálynőt – íme, miért beszél így

A magyar zászlóhoz Zara-ruhát viselő Jázmin Viktória egy fontos tényt árult el magáról.

2022. február 14., 12:38

Szerző:

Péntek este riportot sugárzott az RTL Klub a Fókusz című műsorban Jázmin Viktória szépségkirálynővel, aki emiatt újabb támadások céltáblájává vált. A fiatal szépségkirálynő azzal lett egy csapásra országosan ismert, hogy a Miss Universe szépségverseny döntőjében a Zarából vásárolt, párezer forintos ruhában, kezében magyar zászlóval képviselte az országot. Szereplése miatt sokan támadták, de kiderült, és most Jázmin Viktória maga is elmondta, hogy a szervezők hibájából került olyan helyzetbe, hogy nem volt más választása, mivel a ruha, amit viselnie kellett volna, nem érkezett meg a verseny helyszínére.

Nos, a fenti interjú nyomán újabb beszólások érkeztek Jázmin Viktóriának, az Instagramon többek között azt is kifogásolták, hogy hogyan beszél.

„Kérlek, ha valamire vinni akarod, tanulj meg először is beszélni, kifejezni magadat...”

– írja valaki, és a beszólásokra Jázmin Viktória most automatikusan eltűnő Instagram-sztoriban reagált. A vasárnap este posztolt videóban angolul meséli el a következőket:

„néhányan a magyartudásom miatt támadnak. 12 évig éltem Németországban, az egész gyerekkoromat Németországban töltöttem, és ott nem magyar iskolába jártam. Ezért nem 100%-os a magyartudásom. De még tanulok. A másik dolog: azért is támadtak, hogy egy nemzetközi versenyre mentem, és nem tudtam magyarul. Igen, mert nem is az volt a feladatom, hogy ott megszólaljak magyarul. Nem tudom, értitek-e, de... Nagyon mérgesnek tűnhetek ebben a videóban, de nem vagyok az, nem vagyok mérges. Csak próbálom elmagyarázni, hogy magyar vagyok, de nem beszélek folyékonyan. Vagyis a nyelvtanom nem jó, ez az. Nem vagyok hozzászokva, hogy magyarul interjút adjak, de próbálom megtanulni.”

Valentin-nap van, olvasgasson szerelmes sztárokról!

Shane Tusup hatalmas meglepetésre készül Valentin-nap alkalmából

Íme Molnár Anikó új szerelme, egy romantikus helyen csókolóztak

ByeAlextől nem ezt szoktuk meg: szerelmes üzenetet írt a barátnőjének, igaz, kis csavarral

(Kiemelt kép: Jázmin Viktória Instagramja)