Dolly nem bírja tovább, visszavonul: Nagy árat fizettem

A Dolly Roll énekesnője 43 év után visszavonul a pályától.

2023. május 23., 09:00

Szerző:

75. születésnapját ünnepelte vasárnap Penczi Mária Ilona, vagyis ismertebb nevén Dolly. Az énekesnő a Bors című lapnak adott interjút ebből az alkalomból, dupla bejelentéssel. Egyrészt új dala jelent meg Lesz még folytatás címmel, másrészt a dal címével némileg ellentétesen azt is elmondta, hogy visszavonul az énekléstől.

A sikerhez vezető út fáradságos volt Dolly nyilatkozata szerint:

„nagyon nagy árat fizettem én is. Rengeteg mindenről lemondtam. Az az igazság, hogy 1980 óta egyetlenegyszer volt egy 12 napos szabadságom, máskor soha. Az elmúlt évtizedekben folyamatosan talpon voltam. Ez idő alatt szép sorban elmaradtak mellőlem azok az emberek, akik barátoknak mutatták magukat, de valójában nem voltak azok.”

Ezek után Dolly úgy érzi, 75 évesen ideje kicsit visszavenni a tempóból.

De azért mégiscsak lesz még folytatás, ugyanis az énekesnő hozzáteszi a bejelentéséhez, hogy a visszavonulás előtt ad még egy búcsúkoncertet a jövő év decemberében az Arénában.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)

 

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.