Bochkor Gábor megkapta Tornóczky Anitától – meghökkentő, hogyan viselkedett anno a randin

Tornóczky Anita arra emlékezett vissza, amikor Bochkor Gábor volt a párja és elvileg egy romantikus kirándulásra indultak el.

2024. május 28., 10:45

Szerző:

Bochkor Gábor 60 éves lett, és bár maga a születésnap még március 25-én volt, most hétvégén tartott egy nagyszabású show-t az évforduló alkalmából sok-sok sztárvendéggel. Így érkezett be a műsorvezető a színpadra.

Bochkor Gábor az exét is meghívta

Bochkor Gábor 60. születésnapja alkalmából nagyszabású koncertet tartottak Budapesten a Kongresszusi Központban. A házigazda nem maga az ünnepelt volt, hanem az Ázsia Expresszből visszatért Till Attila, és fellépet többek között a Republic, Rúzsa Magdi és Curtis.

Ezen kívül rengeteg sztárvendég lépett a színpadra egy-egy rövid megemlékezés-nosztalgiázás erejéig, sajnos Várkonyi Andrea nem, de Tornóczky Anita ott volt. Ők olyan húsz évvel ezelőtt alkottak egy párt, Bochkor Gábor 25 évvel idősebb egykori szerelménél. A Story.hu beszámolója szerint Tornóczky Anita azt meséli a rádiós műsorvezetőről, hogy a kapcsolatuk kezdetén milyen romantikus volt, hogy folyton felhívta őt – még a repülőről is, merthogy akkor még ez nem volt tilos.

Egyszer azonban úgy volt, hogy kirándulni mennek, amit az akkor 19 év körüli Tornóczky Anita értelemszerűen úgy képzelt el, hogy akkor majd hátizsákkal sétálnak egy romantikusat az erdőben. Hát nem ez történt.

„Emlékszem, egyszer kirándulni mentünk, én 19 évesen nagyjából ezt klasszikus módon képzeltem, hogy elmegyünk egy erdőbe hátizsákkal és sétálunk. A valóság viszont az volt, hogy beszálltunk a Mercibe, te dohányoztál, és kocsikáztuk a pilisi dombok között.”

Tornóczky Anita korábban is beszélt Bochkor Gáborról

A Konyhafőnök VIP győztese két éve volt interjún Hajdú Péternél, akkor még a Life TV-n. A beköltözős műsorban a következőket mondta Bochkor Gáborról:

„Ki volt az első nagy szerelmem? Szerintem a Gábor... Nem volt olyan sok pasim előtte, és nagy szerelem az ember életében nem sok van.”

A kapcsolat azonban nem tartott sokáig, vallotta be Tornóczky Anita:

„Nem váltunk el tányércsapkodósan, de fél évig nem beszéltünk egymással...”

A hat hónapos mosolyszünet azonban még nem volt a vég:

„Volt egy halovány próbálkozásunk az újrakezdésre, de mindketten tudtuk, hogy nem komoly. Húszéves történet ez már... Azt gondolom, ha valaki hosszú időt tölt valaki mellett, és nem bántották meg, tud szeretetben és tiszteletben elválni. Mi a mai napig baráti viszonyban maradtunk.”

Egy másik ex: Molnár Anikó

Molnár Anikó a 2000-es évek elején alkotott egy párt Bochkor Gáborral, ám végül a szakítás mellett döntöttek. Egy 2022-es interjúban az egykori Nagy Ő a következőket mondta erről az időszakról:

„Gáborral esküvőt terveztünk, és sírva borultunk egymás nyakába, amikor megbeszéltük, hogy gyereket szeretnénk. Ő kezdeményezte mindkettőt, majd semmi sem lett belőle. 2005 óta pedig nem is beszéltünk egymással. Pedig hihetetlen mély érzésű ember, aki nagyon tud szeretni, csak sajnos nem tartósan.”

(Kiemelt kép: a Bochkor Radio Show Instagramja)