Ördög Nóra megmutatta: autóbalesettel és kígyótámadással indult az Ázsia Expressz forgatása – videó

Ördög Nóra videót posztolt arról, hogy még a forgatás kezdete előtt autóbalesetet szenvedett az Ázsia Expressz stábja Manilában.

2024. március 25., 08:49

Szerző:

A hétvégén elindult az Ázsia Expressz forgatása, és Ördög Nóra műsorvezető ezek szerint idén is naponta videós összefoglalókban fog tudósítani arról, hogyan zajlik az élet a produkciós stábnál – anélkül persze, hogy az ősszel adásba kerülő műsor poénjait vagy végeredményét előre lelőné.

Ferihegyen gyűltek össze a versenyzők az indulásra, Ördög Nóra meg is jegyzi a videón:

„mi vagyunk a leghangosabbak a reptéren”.

A 11,5 órás repülőút után a stáb megérkezett a Fülöp-szigetekre, Manilába ahol a reptérről továbbindulva rögtön autóbalesetet szenvedett a stáb. Így beszél erről Ördög Nóra:

„máris elképesztő izgalmak vannak. Jöttünk az autóúton, és a mellettünk lévő busznak fölnyílt oldalt a csomagtároló ajtaja, és hozzáért a mi autónkhoz, és végigszántotta az oldalát. Békés rendezésre kerül ez a dolog.”

Alább lehet megtekinteni a teljes összefoglalót.

Magyar idő szerint hétfő reggel Ördög Nóra még egy videót posztolt, ebben a napi ijedelmet egy kígyó okozta, aki betekergőzött a stáb hoteljébe.

Az idei, ötödik évad szereplői egyébként a következők:

  • Till Attila és Stohl András;
  • Mikes Anna és Krausz Gábor;
  • Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István;
  • Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv;
  • Sáfrány Emese és Béres Anett;
  • Jolly és Szuperák Barbara;
  • Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián;
  • Zsigmond Angéla tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende.

Közülük Mikes Anna és Krausz Gábor szerepléséből lett kisebb botrány, miután egy cikkben az jelent meg, hogy a barátok aggódnak a szerelmespárért, hogy nemrég kezdődött kapcsolatuk túl fog-e vajon élni egy ilyen sok stresszel járó megpróbáltatást.

A sztárséf a Bors című kiadványon keresztül reagált, teljességgel cáfolva a korábban megjelenteket és kétségbe vonva a forrást.

„A »baráti körünkhöz tartozó, név nélküli informátor« biztosan nem a barátunk. Sőt, a gyanúnk szerint még csak nem is ismer minket, hiszen ha olyasvalaki nyilatkozott volna rólunk, aki valóban közel áll hozzánk, tudná, hogy éppen az ellenkezője igaz annak, ami végül ma reggel megjelent rólunk”

– mondja Krausz Gábor, és az interjú még csütörtökön készülhetett, hiszen az a bizonyos cikk csütörtök reggel jelent meg. Krausz Gábor hozzáteszi, hogy senki nem mondta nekik, hogy aggódnának értük, és ők maguk sem aggódnak saját magukért, hiszen egy másik, szintén stresszes realityben jöttek össze, szóval mi bajuk történhetne?! A sztárséf többek között a következőket nyilatkozta:

„Anna és én egy hasonlóan kemény próbatétel közben csiszolódtunk össze és szerettünk egymásba, így tulajdonképpen van már rutinunk a kemény és embert próbáló szituációkban. A döntésünk mellett szól továbbá az is, hogy mindketten kalandvágyó lelkek vagyunk. Bőven lehettek volna parázs vitáink a Dancing with the Stars alatt is, de egyetlen hangos szó nem esett köztünk.”

(Kiemelt kép: az Ázsia Expressz Instagramja)