Úgy tűnik, Krausz Gábor is talált új párt, Tóth Gabi gratulált neki

Krausz Gábor nyilatkozata elég egyértelműnek tűnik a Dancing with the Stars után, Tóth Gabi is hozzászólt a műsorhoz.

2023. december 4., 08:37

Szerző:

Szombat este Krausz Gábor győzelmével ért véget az idei Dancing with the Stars. Tóth Gabi volt férje minden bizonnyal kivívta a közönség szimpátiáját, pedig az ősz elején úgy indult neki a táncos celebvetélkedőnek, hogy lépten-nyomon azt hangoztatta, hogy kétballábasnak tartja magát, ő maga sem titkolta, hogy nem tud táncolni.

„Nagyon remélem, még táncolunk majd együtt valamikor, valahol. Valóban minden vég valaminek a kezdete, és az élet koreográfiáját csak most kezdjük el írni. Ha jössz velem...”

– idézi Krausz Gábor Mikes Annához intézett szavait a Blikk. Sőt, a sztárséf a következőket is mondja, gyakorlatilag megerősítve, hogy összejöttek egymással Mikes Annával, aki a táncpartnere volt a Dancing with the Stars idei évadában:

„ez alatt a három hónap alatt ténylegesen erőre kaptam, önbizalmat nyertem és egy lelki társra találtam, akivel nagyon-nagyon sok mindenben hasonlítunk. Biztos vagyok benne, hogy most nem az történik, hogy megyünk jobbra-balra. Nyilván ezt az idő eldönti majd, de nagyon megszerettünk egymás társaságában lenni, és nyilvánvalóan a kémia eddig is működött és remélem, ezután is fog.”

Még Tóth Gabi is gratulált Krausz Gábornak és Mikes Annák, persze ez a gratuláció feltehetőleg elsősorban a győzelemnek szól, nem a párkapcsolatnak. Az énekesnő vasárnap este a Sztárban sztár leszek! című műsorban mondta az alábbiakat.

Tóth Gabi egyébként egy Instasztoriba is kitette a hétvégén, hogy:

„gratulálok nektek, Krausz Gábor és Mikes Anna!”

(Kiemelt kép: a Dancing with the Stars Instagramja)