Tóth Vera megdöbbentő dolgot nyilatkozott Tóth Gabi válásáról: Ezekhez a dolgokhoz két ember kell

Tóth Vera szerepelt Geszti Péter műsorában a héten, és természetesen kapott kérdést botrányhős húgáról, Tóth Gabiról.

2023. december 2., 06:17

Szerző:

A legelső Megasztár első két helyezettje volt Geszti Péter két vendége a héten: Oláh Ibolya és Tóth Vera. Természetesen külön napon szerepeltek az Adom a napomban, és természetesen Tóth Vera kapott egy-két kérdést a húgáról, tekintettel arra, hogy Tóth Vera minden bizonnyal Magyarország legtöbbet tárgyalt celebje volt az elmúlt 2 évben.

Arra a kérdésre, hogy szoktak-e a húgával veszekedni, a következőt válaszolja:

„mi nem. Most már nem, de régen igen, nagyon sokszor. De azt hiszem, megtaláltam a Gabival a közös hangot. Én azt gondolom, hogy neki én vagyok az egyetlen, akiben maximálisan megbízik.”

Tóth Vera az interjú egy pontján testvére megbízhatóságát és munkabírását méltatja:

„a munkába nem szólunk bele egymásnak. A Gabi briliáns, istenien csinálja. Megbízható, akárki akármit mondjon róla, marhára megbízható. Olyan nem volt, hogy elkésett volna valahonnan, vagy ne tanult volna meg valamit. [...] Ő előbb volt ilyen összeszedett, mint én. Ő nagyon nagy katona, ha melóról van szó.”

Az énekesnő hangsúlyozza, hogy őt is nagyon megviseli a húga körül kialakult felhajtás:

„nagyon durván rá tudja tenni [magát] a hangulatomra. Ez a teher, ami a Gabira zúdul, olyan, mintha velem történne sokszor. Mondanék neki néhány tanácsot, de ő nem biztos, hogy ezt be fogja tartani. Utólag talán belátja magában.”

Tóth Vera aztán testvére nagy botrányt okozó válásáról is beszélt:

„a Gabi mindig is egy kaméleon volt. Mindig változott a kinézete, a külseje, a gondolkodásmódja. Az adott partnere szerint gondolkodott egyszer-egyszer. Volt, hogy valaki hatással volt rá, akkor aszerint gondolkodott. Sokszor gondoltam, hogy megkérdezem tőle, hogy ebben hol vagy te. Tehát hogy mit szeretnél. Igazából most látom azt, hogy ő rendben van. Kilépett egy házasságból, amit ő nem akart már annyira. És hozzáteszem azért ezekhez a dolgokhoz két ember kell, akárki akármit mondjon. És akármit is vallott ő, amikor azt vallotta, hogy a család, akkor ő tényleg úgy gondolta.”

Azért érdekes, hogy Tóth Vera azt veti fel, hogy néha találta a saját testvérét a Tóth Gabi által élt életben, az általa vallott gondolkodásmódban, mert a napokban Puzsér Róbert nagyjából ugyanezt fogalmazta meg, csak persze jóval durvábban: azt mondta, Tóth Gabinak nem fejlődött ki a személyisége.

(Kiemelt kép: YouTube/VIASAT3)