Pottyondy Edina Orbán Viktorhoz hasonlította Tóth Gabit, a „tapolcai piócát”: ez bennük a közös

Pottyondy Edina új videót posztolt, amiben rámutat, hogy mi a közös pont a miniszterelnökben és Tóth Gabiban.

2023. november 21., 07:41

Szerző:

Tóth Gabi életét-pályának lenyűgöző-szórakoztató krónikáját adják Pottyondy Edina videói. A mai, azaz kedd reggeli epizód megint továbbviszi egy kicsit a történetet.

Miután a humoristanő az alább megtekinthető videóban említi a pálinkázó Szoboszlai Dominik által vezetett magyar fociválogatottat, és Vajna Tímea feltételezett románcát Arnold Schwarzeneggerrel, Tóth Gabira tereli a szót:

„Gabbenheimer sem nyugszik, aki ezen a héten sem tétlenkedett. Ezúttal nem a kereszténységbe, nem a magyarságba vagy az egyik háttértáncosába csimpaszkodott bele a heti egódózisért, hanem a Sümegen halálba kergetett fiúba. Az iskolai bántalmazás elől az öngyilkosságba menekülő kamasz kitűnő alkalom volt a tapolcai piócának, hogy megint önmagát sajnáltassa, ugyanis valami megmagyarázhatatlan, rejtélyes okból ő is irigy, gyűlölködő ember céltáblája lett. És Gabi minden tragédiában megtalálja a ránézve pozitív olvasatot, kiderült, hogy van egy újabb hős, aki nem viselt köpenyt. Gabi nemcsak szerető édesanya, hűséges feleség, szenvedélyes szerető, popdíva, Isten hírnöke, Orbán hírnöke, televíziós sztár és keresztény mártír, hanem egy életmentő lélekdoktor is. Aki kevéske szabadidejében öngyilkosokat beszél le a végzetes lépésről Instacsetben. Legalábbis egy embert biztosan megmentett, hiszen ő maga mondta. Egy középeurópai Wonder Woman, akinek a szuperereje a nagy lelke és az empátiája! Mindezt egy 16 éves gyerek tragikus halála kapcsán! Gabi a marketingszakma csúcsára jutott, itt nem osztottak lapot a gátlásoknak. Azt hiszem, hogy a gátlástalanság a közös pont Gabbenheimerben és a miniszterelnökben”

– hangzik el az alábbi videóban. Kattintson a play gombra!

(Kiemelt kép: YouTube/Pottyondy Edina)