Szoboszlai Dominik pálinkával ünnepelt: „Hány fokos?”

Így ünnepelt a mérkőzés után Szoboszlai Dominik. 

2023. november 19., 17:50

Szerző:

Ahogyan arról beszámoltunk, a magyar válogatott csodálatos játékkal Montenegró válogatottját is legyőzte, így csoportelsőként jutott ki az Eb-re. Szoboszlai Dominik két gólt is szerzett, a mérkőzés után pedig a lelátón mondott beszédet. De előtte meghúzott egy pálinkát. „Hány fokos?” – tette fel a kérdést a Liverpool sztárja a Liner tudósítása szerint.

Elsősorban a csapatnak mondott köszönetet, akik kapcsán hangsúlyozta, mindig alázattal és nagy elánnal játszottak.

Miután tapsot kért nekik, kiemelte a szakmai stábot is, akik szerinte ugyanolyan dicséretet érdemelnek. Természetesen az összes magyarnak köszönetet mondott, akik minden egyes mérkőzésen támogatják a csapatot, akkor is, ha épp nem megy a játék.

Ahogyan Szoboszlai fogalmazott, egyet megígérhet a csapat nevében, mégpedig azt, hogy jövő nyáron az Európa-bajnokságon olyat visznek véghez, ami felejthetetlen lesz.

(Kiemelt kép: Szoboszlai Dominik, a győztes magyar válogatott tagja a szurkolók között a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkőzés után a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-ra nyert, így csoportelsőként jutott ki a jövő évi németországi Eb-re. MTI/Hegedüs Róbert)