Tóth Gabi rájött, hogy miért ment keresztül olyan sok megpróbáltatáson: Megérte minden egyes bántás, amit kaptam - videó

Tóth Gabi egy rajongójának segített.

2023. november 16., 09:56

Szerző:

Tóth Gabi a 24 óráig elérhető Instagram-történetében több videót is közzétett, amelyben arról beszél, hogy rájött, miért kapta az elmúlt években azt a sok bántást. Kiderült, hogy rajongója, aki az online bántalmazás áldozata lett, hozzáfordult segítségért. 

„Az elmúlt években az az internetes bántás, amin keresztül mentem, hogy mit adott nekem, hogyan tudok ebből pozitívan kijönni, és én magamban ezt pozitív helyre tenni, hogy ebből is a fejlődést lássam. Nagyon nehéz volt találnom ilyen válaszokat, de most reggel megkaptam a választ”

– kezdte a felvételen Tóth Gabi.

Az énekesnő felhozta annak a 16 éves sümegi fiúnak a tragédiáját, aki néhány nappal ezelőtt öngyilkosságot követett el, valószínűleg azért, mert nem tudta elviselni a társai állandó piszkálódását. Egy felvétel is napvilágot látott, ahol Pistit elgáncsolják az iskolatársai. Tóth Gabit azért is rendítette meg ennyire a tragédia, mert egy tapolcai iskola diákja volt a fiú, és ő onnan származik.

„Vonat elé ugrott, mert nem mindenki bírta el. Nem mindenki olyan erős vagy nem mindenki olyan edzett, mint mondjuk én, aki ezt már megszoktam, aki már ezt úgy egy jó ideje kapja, és felnőtt vagyok, és már jobban kezelem”

– folytatta az énekesnő, akire nemrég ráírt egy fiatal, aki azt mondta, hogy nagyon nagy szüksége van rá, mert úgy érzi, hogy eljött az a pont, hogy nem bír tovább élni, mert annyian bántják.

„Írtam neki, és minden erőmet, kitartásomat és tapasztalatomat leírtam neki. Leírtam neki, hogy értékes ember, leírtam neki, hogy Isten azokra bíz nagy feladatot, akiket úgy érzi, hogy elbírják, és nagy dolgokra hivatottak, és ezt nem csak megnyugtatásképp írtam neki, hanem tényleg így is gondolom. Ha már egy embernek tudtam segíteni azzal az élettapasztalattal, amit én megéltem, és egy emberben tudtam megváltoztatni azt a gondolatot, hogy nem bírja tovább, és véget akar vetni az életének, akkor már megérte... Megérte minden egyes bántás, amit kaptam, mert olyan erőre tettem szert, és emberek fordulnak hozzám segítségért”

–  mondta a videóban Tóth Gabi, aki kiemelte, hogy természetesen tudja, hogy ő nem szakember, és mindenkit arra biztat, ha úgy érzik, hogy valamit nem bírnak el, akkor kérjék a megfelelő szakember segítségét.

Az énekesnő is szokott terápiára járni, ha nehéz időszakot él meg. Tóth Gabi hozzátette, hogy bárki forduljon hozzá bizalommal, ha úgy érzik, hogy bántás éri őket, mert szívesen segít.

„Mocskos világot élünk. Mocskos, internetes zaklatásokat élünk meg”

 – tette hozzá Tóth Gabi, aki bízik benne, hogy hamarosan születik egy törvény, ami büntetni fogja az ilyen eseteket. 

A videókat ide kattintva tekintheti meg korlátozott ideig. 

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)