Tóth Gabi és Nagy Alekosz egymásnak üzengetnek: Azt írták az újságok, hogy sokat jár hozzám, nem?

Nagy Alekosz Tóth Gabi régi házához járkál. 

2023. november 16., 07:13

Szerző:

Nagy Alekosz  az Ázsia Expressz egyik múlt heti adásában azt mondta, hogy ő gyakorlott túravezető, és gyakran megfordul Tóth Gabi egykori háza előtt is. Most a 24 óráig elérhető Instagram-történetében Tóth Gabi is reagált a valóságshow-sztár kijelentésére.

„Hát, én túravezető vagyok, nekem ez a foglalkozásom, és a Bakonyban is gyakran járok. Egyébként, amikor Tapolca mellett elhaladok, Tóth Gabi házát is látni szoktam”

– mondta Alekosz a TV2 műsorában, amit a Blikk szúrt ki. 

Tóth Gabi pedig így reagált Nagy Alekosz kijelentésére, láthatólag meglepődött azon, amit az újságokban olvasott:

„Te, figyelj már! Hallod? Ide jár az Alekosz a házamhoz? Azt írták az újságok, hogy sokat jár hozzám, nem? De én honnan tudjam? Nem lakom ott 18 éve... De mit akar tőlem? Miért jár ide?... Oda” 

– mondta az énekesnő, akinek a történetét ide kattintva tekintheti meg még néhány óráig. 

A 168.hu is beszámolt róla,  hogy az új dalával kapcsolatban Tóth Gabi nemrég a Metropolnak nyilatkozott: 

„Jólesett elénekelni, kiénekelni magamból. Az pedig, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen sokan sokan meghallgatták, külön öröm számomra. Persze tudom, hogy voltak, akik csak azért kattintottak rá, hogy keressenek valamit, amibe bele lehet kötni, de azokkal én nem foglalkozom. Számomra az a lényeges, hogy hány embernek tudtam boldogságot okozni vele. Mert ez a fontos, ezektől az emberektől kapok én is erőt. Nehéz időszak van mögöttem, de ma már - nekik köszönhetően is - tudom, hogy nincs mitől félnem, hiszen megállom a helyem egy olyan világban is, ahol a gyűlölet hangos, a dicséret viszont halk”

– többek között ezt nyilatkozta Tóth Gabi az alábbi dal kapcsán.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)