Tóth Gabi meghökkentő vallomása: Tudom, hogy nincs mitől félnem!

Tóth Gabi továbbra is élete nehéz időszakát éli meg, de azt mondja, nincs félnivalója.

2023. november 15., 11:15

Szerző:

Tóth Gabi évtizedek óta ismert Magyarországon, de különösen sokat van róla szó azóta, hogy két évvel ezelőtt Ferenc pápa miséje előtt lépett fel a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson. Az énekesnő körül most a házasságának felbomlása miatt nem csitulnak a kedélyek, amit az új dal, és főleg annak a Sztárban sztár leszek!-ben elővezetett élő verziója csak tovább szított.

Tóth Gabi most a Metropol című kiadványnak adott interjút, amiben a dalról, illetve annak fogadtatásáról nyilatkozott. Az Átkozott nyár két hete került fel a YouTube-ra és már túl van az egymillió megtekintésen.

„Jólesett elénekelni, kiénekelni magamból. Az pedig, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen sokan sokan meghallgatták, külön öröm számomra. Persze tudom, hogy voltak, akik csak azért kattintottak rá, hogy keressenek valamit, amibe bele lehet kötni, de azokkal én nem foglalkozom. Számomra az a lényeges, hogy hány embernek tudtam boldogságot okozni vele. Mert ez a fontos, ezektől az emberektől kapok én is erőt. Nehéz időszak van mögöttem, de ma már - nekik köszönhetően is - tudom, hogy nincs mitől félnem, hiszen megállom a helyem egy olyan világban is, ahol a gyűlölet hangos, a dicséret viszont halk”

– többek között ezt nyilatkozta Tóth Gabi az alábbi dal kapcsán.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)