Pottyondy Edina nem bírta ki, hogy ne reagáljon Tóth Gabi táncára: Úgy fricskázik, mint egy megvadult kandisznó

Pottyondy Edina mellett Osváth Zsolt is külön videóban reagált arra, hogy Tóth Gabi az új szerelmével együtt lépett fel a Sztárban sztár leszek!-ben.

2023. november 7., 08:37

Szerző:

Először szerepelt együtt Tóth Gabi és új szerelme, Papp Máté Bence a nagy nyilvánosság előtt vasárnap a Sztárban sztár leszek! című műsorban. Pottyondy Edina humoristanő hetente megjelenő videóiban gyakran reagál Tóth Gabi karrierjének történéseire (lásd alább a kapcsolódó videókat), és ezt tette a kedd reggel publikált epizódban is, amiben szóba került az, hogy az énekesnő és a táncos a színpadon csókolóztak.

„Az ájtatos matyólotyó pár napja debütált a frissen felfújt szájával, és egy, a műfaját tekintve nárcisztikus keresgővel. Fekete-fehér klip, ahol olyan fájdalmasan pózol a művésznő, mintha ő lenne a Szűzanya, aki éppen most szedi le a gyerekét a keresztről. Megfáradt szegény a magányosan töltött, átkozottul hosszú nyártól, ami teljesen érthető. Kit ne gyötörne meg az a halálos iram, hogy nappal szerelmes publicisztikákat ír a férjének a család.hu-n, éjszakánként meg úgy fricskázik, mint egy megvadult kandisznó?!”

– teszi fel a költői kérdést Pottyondy Edina. A humoristanő hozzáteszi, hogy különösen Krausz Gáborral szemben volt megalázó, hogy felesége az új szerelmével csókolózott a TV2-n, ráadásul a fellépést a Dancing with the Starsban is promózták előző este – abban a műsorban, amiben pedig Krausz Gábor az egyik húzónév.

„Mit kell még a Krauszomnak kiállnia? Aki lassan tényleg példakép lesz! Évekig bírta a Gabi mellett, most meg csendben tűri, hogy a TV2 producerei alázzák. Krausz a jámbor butaság önérzet nélkül élő szentje. Ránézel, és az országot látod. Hát még egy magyarázat a sorozatos kétharmadokra”

Itt lehet megnézni a teljes videót.

Osváth Zsolt szintén régóta hangos kritikusa Tóth Gabinak, és ő szintén külön videót készített a vasárnap esti performanszról. A Való Világban feltűnt médiaszemélyiség szerint aljasság volt az énekesnőtől, amit volt férjével, Krausz Gáborral művelt.

„Eltáncolták a félrekúrásukat a Sztárban sztár színpadán. [...] Annak a csatornának a színpadán történt mindez, ahol a reklámokban én ugye matekóra helyett gyerekeket szeretnék átműteni, ahol a híradósok buzdítanak arra, hogy védjük meg a konzervatív értékeket és szavazzunk Orbán Viktorra, a műsorban, ahol annyira családbarátok, ahol online lejáratják a melegnek vélt indulókat, csak hogy jól elhatárolódjanak ettől az ideológiától. A csatornától, amelynek finanszírozói a kereszténységre hivatkozva gyűlölnek”

– mondja Osváth Zsolt, hangsúlyozza, hogy nemcsak Tóth Gabin háborodott fel, hanem szerinte mindenki aljas, aki ebben részt vett. Ezt a videót pedig itt tudja megtekinteni.

Frissítés!

Szerdán Tóth Gabi reagált a támadásokra, először beszélve válása hátteréről. Ide kattintva olvashatja el a beszámolóját.

(Kiemelt kép: YouTube/Pottyondy Edina)