Tóth Gabi megint feltűnt Pottyondy Edinánál: A TV2 stúdiójáig üldözte az ateista terror

Pottyondy Edina most Tóth Gabi kihívó öltözékein poénkodott.

2023. október 10., 11:35

Szerző:

Szombaton és vasárnap is volt Sztárban sztár leszek! a TV2-n, így mindkét este nézhették a nézők, hogyan zsűrizi Tóth Gabi az utánzásban tehetséges, fiatal énekeseket. A válófélben lévő énekesnő meglehetősen látványos szettekben jelent meg a stúdióban mindkét este, ez a merészen dekoltált darab a szombati ruhája.

Nos, ebből a ruhából mostanra mém lett, amit Pottyondy Edina bele is tett legújabb, kedd reggel megjelentetett videójába. A téma egyébként az, hogy Soltész Miklós azt állítja, hogy nyugaton már üldözik és börtönbe zárják azokat, akik felvállalják, hogy keresztények – ez természetesen nem igaz, de ha már keresztényüldözés, nem véletlenül jut a humorista eszébe Tóth Gabi. Az énekesnő ugyanis korábban többször is hangoztatta, hogy őt a keresztény vallása miatt gyűlölik ennyien, szerinte keresztényüldözés van ma Magyarországon.

Nos, ezekre utalva Pottyondy Edina a következőket mondja az alább megtekinthető videóban:

„persze Magyarországon sem könnyű Krisztus szolgájának lenni. Gondoljunk csak a hazai keresztényüldözés élő vértanújára, Tóth Gabira, akit egészen a TV2 stúdiójáig üldözött az ateista terror csöcsöket mutogatni.”

De mindez csak átvezetés a homofóbiát védelmező magyar államtitkár és az örményekkel szembeni vallási és etnikai tisztogatás között, de a videóban szóba kerül még az azeri baltás gyilkos és a környezetet szennyező akkugyár is. Önfeledt kacagást ígér tehát Pottyondy Edina erre a keddre is!

(Kiemelt kép: YouTube/Pottyondy Edina)