Megdöbbentő, Tóth Gabi melyik exe mondja most: az énekesnő megjátssza magát

Tóth Gabi egyik exe kitálalt, volt szerelmével kapcsolatban a színészkedést említi.

2023. szeptember 22., 07:38

Szerző:

Tóth Gabi életét a method actinghez hasonlítja egy volt szerelme. A method acting a XX. század derekán vált elterjedtté Hollywoodban, olyan sztárok alkalmazták, mint Marlon Brando, Dustin Hoffman vagy akár még a legutóbbi időkben is Jared Leto: arról van szó, hogy a színész a forgatás teljes idejére átlényegül azzá a szereppé, amit alakít, azaz nem csak akkor adja az elvárt figurát, amikor forog a kamera, hanem a forgatási szünetekben is, akár a magánéletben is. (A method actinget egyébként mindig is sok kritika érte, de az utóbbi időben kifejezetten problémásként írják le, erről itt talál egy lenyűgözően érdekes összefoglalót a YouTube-on.)

Na a fentiek Trap Kapitány friss nyilatkozata miatt érdekesek most. A 32 éves zenész polgári neve Molnár Tibor Attila és rengeteg dolgozott Tóth Gabival, sőt két évig párkapcsolatban is volt vele. Ő a következőket mondja most a Palik Lászlóék YouTube-csatornája által készített alábbi interjúban:

„mindig azt mondtam neki a Trópusi vihar című filmből idézve, hogy ő hajlamos mindent fullba tolni, amikor valamilyen method actinget alkalmaz, és ennek megvannak a hátulütői. Szerintem azt a Gabit, akit most alakít is kicsit, vehemensen hozza, innentől kezdve én mondtam is neki, hogy borítékolhatóak voltak ezek a következmények.”

Trap Kapitány szintén megosztotta a véleményét azzal kapcsolatban, hogy Tóth Gabi miért számít sokkal inkább vörös posztónak sok ember szemében más fideszes hírességekhez képest. Véleménye nagyrészt egybevág azzal, amit a legtöbben jó ideje mondanak:

„én se úgy gondolom, hogy bármilyen orientációja miatt van ez a hullám, hanem inkább az, hogy nagyon határozottan mindig beleáll abba, ami éppen a perspektívája, és ha ez egy kicsit változik, nem tűnik validnak az a perspektíva, ami az előtt volt, hogy jött egy szerencsekerék-forgatás.”

Itt tudja megtekinteni a teljes interjút.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)