Krausz Gábor csípős poénnal szúrt oda Tóth Gabinak a félrelépés miatt – videó

Egy interjúban Krausz Gábor megvillantotta a humorérzékét, utalva volt felesége, Tóth Gabi félrelépésére.

2023. szeptember 7., 07:45

Szerző:

Bár Tóth Gabi egy hónap elteltével sem ismerte el még nyilvánosan, hogy valóban új kapcsolata kezdődött, volt férje, Krausz Gábor néha-néha utal erre. Már rögtön a kapcsolatuk végének bejelentésekor beleszőtte a közleményébe, hogy az élet néha „kellemetlen fricskákat” tartalmaz, és innen lehetett tudni, hogy a szakításuknak valamiféleképpen köze van a Fricska táncegyütteshez, akikkel Tóth Gabi jó ideje együtt dolgozik.

Van például egy híressé vált videó, amin az énekesnő 9 hónappal ezelőtt a következőket mondja a Fricska táncegyüttesről:

„velük dolgozni... olyan energia volt! Meg azért hát kihajtották belőlem a szuflát rendesen!”

A télen még senki nem kapta fel a fejét erre a kiszólásra, de mostanra természetesen teljesen máshogy cseng a „kihajtották belőlem a szuflát” fordulat.

Nos, kedd este bejelentették, hogy Krausz Gábor elvállalta, hogy indul versenyzőként a Dancing with the Stars című műsorban. Ennek kapcsán a sztárséf leendő táncpartnerével, Mikes Annával az oldalán nyilatkozott a Blikknek, többek között a következőket mondva...

Idézzük, mit mond Krausz Gábor:

„ha itt maradsz még egy kicsit, látni fogod, mit szoktam csinálni egy szórakozóhelyen... nem táncolni. De ezért van Anna, úgyhogy nagyon remélem, kihajtja majd belőlem a szuflát!”

(Kiemelt kép: a Dancing with the Stars Instagramja)