Krausz Gábor kommentben szólt be: Tóth Gabi ezt most jól visszakapta

Tóth Vera Instagramján fedezték fel a rajongók Krausz Gábor kommentjét, aminek a címzettje nyilván Tóth Gabi.

2023. augusztus 28., 13:45

Szerző:

Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága hirtelen véget ért, mivel az énekesnőnek új kapcsolata kezdődött Papp Máté Bencével, aki a vele egy ideje együtt dolgozó Fricska táncegyüttes tagja.

Tóth Gabi félrelépése és válása különösen sok érzelmet váltott ki már csak azért is, mert az énekesnő előtte évekig hangoztatta a keresztényi értékek fontosságát, még blogolt is arról, hogy mennyire szereti Krausz Gábort, és pár héttel a félrelépés kitudódása előtt azt mondta egy teljesen másról szóló nyilatkozatban, hogy nem csalja meg a férjét.

Az egyik árulkodó, titkos jele Tóth Gabi új kapcsolatának egy ártatlannak tűnő komment volt, amit a Fricska táncegyüttes Instagramján hagyott: az együttes valamennyi tagjának egy-egy fehér szívet kommentelt, de Papp Máté Bencénél egy vörös szív volt.

Nos, a Cosmopolitan írja, hogy a rajongók azt szúrták ki, hogy Krausz Gábor hagyott egy kommentet a Victoria Kazal stylist egy posztja alatt, ami Tóth Vera esküvőjét mutatja be egy fotóval. A képen heten vannak, középen a menyasszony és előtte két kislány. A sztárséf 7 darab szívet kommentelt, 3 pirosat és 4 fehéret. A piros szívek egyértelműen a Tóth Verának és a kislánynak szóltak, Tóth Gabi pedig ugyanolyan fehér szívet kapott volt férjétől, mint amilyet ő adott a Fricska azon tagjainak, akik közömbösek voltak a számára.

Krausz Gábor és Tóth Gabi egyébként most szombaton, szeptember 2-án a Városligetben mindketten részt vesznek majd a Mentőnapon, úgyhogy már mennek a találgatások, hogy vajon találkozni fognak-e a nyilvános rendezvényen.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)