Publikálták Tóth Vera esküvői képeit – Tóth Gabi koszorúslány volt

A Tóth Gabi válása körüli botrány kipattanása előtt volt Tóth Veráék lagzija: íme a fotók.

2023. augusztus 17., 07:34

Szerző:

Kajdi Csaba elkotyogta már a múlt héten Tóth Gabi válása kapcsán, de most itt a hivatalos, nagy bejelentés: augusztus elején összeházasodott Tóth Vera énekesnő és Pauli Zoltán séf. A bejelentésre azért pont ma került sor, mert ma jelent meg a Story magazin friss száma, amelynek a címlapján természetesen az ifjú pár látható, amint éppen boroznak.

Tóth Vera és Pauli Zoltán pechükre pont arra a hétvégére szervezték a lakodalmukat Palkonyára, a hegytetőre, amikor hatalmas viharral söpört végig az országon az ítéletidő. Az énekesnő így beszél arról a pillanatról, amikor egyértelművé vált, hogy az eredeti terveiknek lőttek:

„kompletten át kellett szervezni az egész esküvőnket, pontosabban még az is kérdéses volt, hogy lesz-e egyáltalán lagzi. Önkívületi állapotba kerültem, hisz fogalmunk sem volt, mihez kezdjünk két nappal a nagy nap előtt.”

A nem sokkal később országos botrányba keveredett Tóth Gabi koszorúslányként támogatta nővérét:

„testvéremet, Gabit, az unokahúgomat, Hannarózát, a barátnőmet, Vikit, Zoli testvérét, Anitát, a férjem unokahúgát, Noémit, valamint a barátnőm kislányát, Adélkát kértem fel koszorúslányaimnak. A kicsik csodálatosan festettek az aprócska koszorúslányruhában.”

És amikor Tóth Gabi éppen visszacsinálta dupla vezetéknevét szimplára, akkor Tóth Vera arról beszél, hogy ő pedig éppen most vette fel a Pauli nevet is a saját vezetékneve mellé:

„most már hivatalosan is Pauli-Tóth Veronika vagyok, amit ugyan még furcsa kimondani, de nagyon tetszik. Csak a magánéletben fogom a férjezett nevemet használni, a nyilvánosság előtt továbbra is Tóth maradok, hisz így ismernek az emberek, de tagadhatatlanul asszonnyá váltam. Egész életemben olaszos stílusú feleségnek éreztem magam, most pedig már papírom is van róla!”

Nem derül ki a nyilatkozatból, hogy Tóth Vera kitől kapott papírt arról, hogy olaszos a stílusa, de mindenképpen sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak. Mindenesetre ha az olaszos stílus alatt azt kell érteni, hogy sokat veszekednek-indulatoskodnak, akkor ebben az újdonsült menyasszony hasonlít a húgára.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Facebookja)