Kajdi Csaba megjósolta: ezt teszi majd Tóth Gabi fél év múlva

Kajdi Csaba elmondta a véleményét Tóth Gabi, vagy ahogy ő hívja, a tapolcai szűzanya válásáról.

2023. augusztus 12., 07:13

Szerző:

Kajdi Csaba többször is kritizálta már Tóth Gabi énekesnőt az elmúlt években, így várható volt, hogy az énekesnő botrányával kapcsolatban is meg fog szólalni. Meg is tette ezt, ahogy ő szokta, automatikusan eltűnő Instasztoriban.

A Cyla becenéven is ismert médiaszemélyiség éppen Franciaországból tartott hazafelé, amikor értesült arról, véget ért Krausz Gábor és Tóth Gabi kapcsolata, gondolatait a repülőgép vécéjében fogalmazta meg, többek között a következőket mondva, utalva arra, hogy a válás milyen szöges ellentétben van a keresztény hittel, amit Tóth Gabi az utóbbi években hirdetett:

„az egész keresztény egyház összeomlóban van! [...] A tapolcai szűzanya válik! És hogy fog így énekelni?! Ott énekelt a Vityó előtt, ott énekelt az eminencián, mindenhol. Jött a pápa, ment az éneklés, minden.”

Kajdi Csaba arra a meg nem erősített pletykára is utal, hogy esetleg harmadik fél is közrejátszhatott a kapcsolat végében:

„mélykereszténység, a hitemért bántanak, minden volt, hallgattuk! Azt tapasztaltam az állatvilágban, hogy addig nem engedi el az asszonyka az egyik indát, amíg meg nem fogja a másikat.”

Cyla úgy véli, hogy bár most semmit nem mondanak az érintettek az ügyről, egy idő elteltével mindent tudni fogunk. A következő jóslatot teszi:

„Fél év múlva elő fog ugrani mindenki a sztorijával. Olyan kitálalás lesz, hogy megőrülsz-megvadulsz.”

És emellé elmond egy pletykát Tóth Veráról is, az legalább örvendetes téma:

„a testvér meg házasodik, azt is hallottam, hogy ott meg házasodás lesz.”

(Kiemelt kép: Kajdi Csaba Instagramja)