Tóth Gabi megint megkapta, hogy le kéne érettségiznie: Ez egy minimum

Elég egyértelműen Tóth Gabinak szól Kajdi Csaba legújabb nyilatkozata az érettségik kapcsán.

2023. május 12., 11:40

Szerző:

A hét egyik legtöbbet emlegetett témája az érettségi volt, és most Tóth Gabi is szóba került a kérdés kapcsán, méghozzá a Fókuszban. Itt Kajdi Csaba szólalt meg, hiszen ő Tóth Gabi kapcsán korábban is kifogásolta már, hogy az énekesnő miért nem teszi le az érettségit.

A Cyla néven is ismert híresség azt meséli, hogy ő először egy lakberendezési cikkeladói vizsgát tett, mert a szülei elvárása volt, hogy legyen egy szakmája, ezután tanult tovább. Az érettségivel kapcsolatban most többek között a következőket mondja:

„[ha] az ember szerepel és osztja az észt és nagy véleményvezér, akkor szerintem elengedhetetlen, hogy legyen egy érettségije. Nekem azért elég disszonáns, hogy a mai televíziózásban rengeteg olyan ember megszólal, aki az érettségiig nem jut el. Szerintem ez egy minimum. Azt is tökre értem, ha valaki az életkörülményei miatt nem tudja megszerezni, de azt mondjuk elvárnám, hogy ha már egyszer egy olyan helyzetbe kerül, amikor ő már nagyon nagy, komoly véleménnyel van a világra, tehát hogy énekesnő lesz és mélykeresztény énekesnővé avanzsálja magát, akkor azért már akár felnőttként is el lehet menni és egy dolgozók gimnáziumában le lehet érettségizni.”

Az alábbi videó tartalmazza a fenti nyilatkozatot.

Kajdi Csaba a héten egyébként nem csak a Fókusznak, nekünk is nyilatkozott. A 168.hu-nak a dubajozós lányokkal kapcsolatos tapasztalatairól beszélt, ide kattintva tudja visszaolvasni az interjút.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)