Tóth Gabi ezt jól benézte: nagyon nem stimmel valami az új házba költözéssel

Tóth Gabiéknak lassan végre kész a szentendrei házuk, de van egy nagy bökkenő.

2023. május 3., 07:25

Szerző:

Régóta lehet tudni, hogy Tóth Gabi és családja Budapestről átteszi a székhelyét Szentendrére. A költözés azonban nem ment-megy simán: a 34 éves énekesnő korábban a hitelfelvétel miatt aggódott, majd lebetegedett a család, ráadásul új házuk nem lett időben kész, de a budapesti lakásukból már ki kellett költözni, így egy panzióban élnek most már egy ideje.

Tóth Gabi friss Instasztorijából kiderül, hogy most újabb bonyodalom merült fel: a ház végre lassan kész lesz, de a már meglévő bútorok nem férnek be az otthonba. Az énekesnő a következőket mondja a 24 óra után automatikusan eltűnő videón:

„Istenem, kész vagyok... Eljutottam arra a pontra, hogy most vajon mi a következő lépés. Állok a dobozok fölött és azon gondolkodom, hogy most mit csináljak. Vannak gyönyörű bútoraim, elképzeltem ide a házba... Az megvan, hogy nem fér be semmi? Na jó, valami igen, de a semminél még mindig jobb... a valami! Mindegy, átgondolom.”

Az énekesnő arra is felhívja a figyelmet, hogy a lakásban még mindenhol vezetékek lógnak ki a falból ott, ahova még fel kell szerelni a lámpákat-csillárokat.

És emellé még az is kiderült, hogy Tóth Gabi közben újra sötét hajra váltott.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)