Na vajon melyik feldühödött celeb oszotta ki Tóth Gabit? – „Idén a tűzijátékot te már nem a páholyból nézed”

Tóth Gabi most kihúzta a gyufát egy országosan ismert médiaszemélyiségnél.

2023. augusztus 11., 13:47

Szerző:

Rögtön meg is válaszoljuk a címben feltett kérdést: a Való Világ 4-ből ismert Nagy Alekosz volt az, aki felháborodott kirohanást posztolt Tóth Gabi válása kapcsán. Konkrétumokat nem lehet tudni arról, hogy miért lett vége ilyen hirtelen az énekesnő házasságának Krausz Gábor sztárséffel, de a rossz nyelvek úgy tudják, hogy akár harmadik fél is lehetett a dologban, méghozzá a Tóth Gabival turnézó tánccsoport egyik tagja. Az alábbi, szerda délutáni poszt tartalmazza a nagy bejelentést Krausz Gábortól.

Nos, a hírek hallatán Alekosz, idézzük, „𝗭𝗦𝗔́𝗞 𝗔 𝗙𝗢𝗟𝗧𝗬𝗔́𝗧” címmel tett közzé posztot, amit két magyar zászló közé illesztett, a dühtől vöröslő fejű emoji vezet be. A veterán realityszereplő a következőket gondolja Tóth Gabiról:

„ez a tinglitangli táncos nyighaj mennyire egy sunyi proletár már, hogy szándékosan belerondít egy mégha nem is boldog családba?? Mégis, mit képzelt? Hogy nem derül ki?? Ahhoz, ez a senkiházi, nem elég profi. Undorító ez. Tóth Gabi meg nyugodtan adja vissza pártkönyvét mert ezek után, ő a fideszben, többet nem lesz. Hát mit képzel ez! Borkaisat játszik az egész ország előtt? Köllő Babett életem legjobb nőmintaképe, mégse kezdek ki vele. Na, az egy dolog hogy a balliberális Krausszal nem jöttek ki, dehát ez a tinglitangli még csak nem is politizál. Gyönyörű választás. Gratulálok hozzá!! Pontosan ez az amatőrizmus az, amiért Gabi sohasem lehetett volna vérbeli fideszes. De, hogy idén a tűzijátékot te már nem a páholyból nézed, az biztos. Megérte a senkiért?? Hisz, csak egy táncos, könyörgöm. Táncos? Tamtamdobra ugráló majom. A reklámautót kitisztítva add le, aztán mehetsz. Istennek hírével. Szevasz.”

Alekosz a dühödt hangvételű posztot Köllő Babett rajongójaként írja alá. Hogy Köllő Babettnek van-e más köze az ügyhöz azon kívül, hogy Alekosz csinos nőnek tartja, az nem derül ki a posztból, az mindenesetre biztos, hogy Tóth Gabi és Köllő Babett együtt ülnek a Sztárban sztár leszek! zsűrijében.

Tóth Gabi botrányára egyre-másra érkeznek a reakciók más hírességektől mindkét oldalról, már Lakatos Márk és Tóth Vera is véleményt nyilvánított.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)