Lakatos Márk beszólt Tóth Gabi válása kapcsán: Miért kellett nekünk éveken keresztül ezt a maszlagot hallgatni?

Lakatos Márk azt mondja, hogy ez az egész talán nem is annyira Tóth Gabi hibája.

2023. augusztus 11., 10:14

Szerző:

Lakatos Márk gyakran szól hozzá a TikTokon az éppen aktuális politikai, illetve celebes témákhoz, ennek megfelelően most Tóth Gabi és Krausz Gábor válásának híréről is elmondta a véleményét legfrissebb videójában.

Lakatos Márk szerint mint minden házasság esetében, Tóth Gabiéknál is benne volt a pakliban, hogy mégsem fog örökké tartani a kapcsolat. Mint mondja, a problémája önmagában nem is ezzel van, hanem inkább azzal, hogy...:

„miért kellett nekünk éveken keresztül ezt a maszlagot hallgatni meg olvasni a családügyi minisztérium blogján adófizetők pénzéből , meg horrorsztorikat hallgatni arról, hogy ők mekkora egy szent család és milyen keresztényi szeretetben énekelgetnek és főznek a pápának meg nevelgeti egyszem gyermeküket?!”

Lakatos Márk itt Tóth Gabinak a Család.hu című oldalon három és fél éven át vezetett blogjára utal. Meglepő egybeesés egyébként, hogy a blogot pont a válási botrány kipattanása előtt két héttel fejezte be.

A stylist-médiaszemélyiség a következőket teszi még hozzá a témához:

„ez nem is Gabikának a hibája, mert ő ennyit tud. De az, aki őt felbérelte – teszem hozzá, Novák Katika, mert akkor még ő a családügyi minisztériumban volt – nem gondolta végig, hogy jó reklám lesz-e a nagy magyar család eszménynek és a keresztény érzületnek, ha Tóth Gabika és kedves neje lesz ennek az arca?”

A teljes videót alább lehet megnézni.

@lakatosmarkstyle Neled meghozták Gabiék a kedvedet a családalapításhoz? Én gondolkodom, hogy férjhez megyek és énekelve szülök. #csillagszóró #nincsbiras #magyartiktok #cirkusz #válás #fy #foryou #nekedbelegyen #nekedbeakaromlatni #nekedbe #freelove #csaladazcsalad🏳️‍🌈 ♬ eredeti hang - Lakatos Márk

A stylist-médiaszemélyiség egyébként éppen Barcelonában tartózkodik, ahol kedden a nyílt utcán kirabolták.

(Kiemelt kép: Dimény András/168.hu)