Tóth Gabi és Krausz Gábor válnak: sokatmondó dolgok történtek a bejelentés óta

Tóth Gabi és Krausz Gábor nagyon össze lehetnek veszve hirtelen.

2023. augusztus 10., 07:33

Szerző:

Tóth Gabi néhány héttel ezelőttig még blogot is vezetett arról, milyen „Családban élni”, így aztán derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy hat év után hirtelen véget ért a kapcsolata Krausz Gáborral.

A sztárséf az alábbi üzenettel jelentette be a válás hírét:

„szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm!”

Majdnem pontosan ugyanezt a szöveget Tóth Gabi is publikálta valamivel később, de kihagyva azonban a szövegből a furcsa meglepetésekre, kellemetlen fricskákra vonatkozó részt. A fricska szó sok rajongónak megütötte pedig a fülét Krausz Gábor bejelentésében, hiszen pont ez, Fricska a neve a táncegyüttesnek, akikkel Tóth Gabi együtt dolgozik az utóbbi időben.

A bejelentés után után Tóth Gabi hallgat a közösségi médiában, de két dolog változott, és az egyik megintcsak a Fricskához kötődik. Az énekesnő lecserélte a facebookos borítóképét, ezen pont a táncosaival volt látható. Az alábbi kép az, ami a bejelentés után eltűnt a Facebookról, illetve az Instagramról is.

 

Ehelyett most Tóth Gabi szülővárosának, Tapolcának a látképe szerepel az énekesnő oldalának a tetején. Ennek kapcsán lábra kaptak a pletykák, hogy a két híresség szakításának valamiképpen köze lehet a Fricska táncegyütteshez. A csoport Instagramján be is indultak a találgatások a kommentelők között.

Egy dolog viszont biztos: Tóth Gabi és Krausz Gábor kikövették egymást a közösségi médiában, ami mintha arra utalna, hogy a két fél ezentúl hallani sem akar egymásról. De az is igaz, hogy a közös képeket egyikük sem törölte, továbbra is elérhető az alábbi, fél éves poszt Krausz Gábor Instagramján, amiben a következőket írja Tóth Gabinak:

„egy randiból családdá értünk, felnőttem és te végig mellettem voltál. Azt hiszem a java még csak ezután jön. Biztos nem lesz zökkenőmentes, de együtt, mostmár hárman mindent is megoldunk. Köszönöm, hogy a másik (jobbik) felem vagy. Szeretlek, Tóth Gabi.”

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)