Tóth Gabi arról, amikor a férje kárörvendően dörzsöli a tenyerét: Most megtudom, milyen a magyarok Istene

Tóth Gabi fel van rá készülve, hogy most egy nehéz korszak kezdődik a család életében.

2023. június 5., 11:58

Szerző:

Tóth Gabi újabb bejegyzést posztolt a blogjában azzal kapcsolatos tapasztalatairól, hogy a kislánya nemrég elkezdett óvodába járni. Korábban is írt már arról, mennyi érzelem jött a felszínre ettől az élménytől, és most egy újabbról számol be: nem tud mit kezdeni otthon egyedül, amíg a gyerek az óvodában van. Üresnek érzi a lakást, és alig várja, hogy kislánya hazaérjen.

„Olyan üres a ház, hogy kong. Na jó, lehet, hogy azért is, mert tényleg nincs még minden bútor benne, de olyan nagy a csend, hogy szinte hangos. Tudom, hogy ez paradoxon, de aki hasonlón ment keresztül, biztosan érti, miről beszélek. Amikor hazaérsz, és tennéd, amit az elmúlt 3 évben rendszeresen, de nincs kinek, nincs kivel. És akkor beléd hasít, hogy a gyereked oviban van. Nem a nagymamánál, nem a tesódnál, nem az apjával a játszón, hanem az oviban. És akkor eszedbe jut, hogy ok, akkor megiszol egy kávét a teraszon (talán először, mióta beköltöztél), és hallgatod a madarak csiripelését, amit máskor nem hallasz a »Baby Shark«-tól, meg esetleg végigpörgeted a telódon, hogy mi történt aznap a nagyvilágban (esetleg az elmúlt 3 évben), és így is lesz”

– olvasható a Család.hu című oldalon vezetett blogban.

Tóth Gabi arról is ír, hogy lélekben már próbál arra felkészülni, hogy mi lesz, ha a kislánya az óvodában hallottakra hivatkozva fog ellentmondani neki:

„arra leszek kíváncsi, hogy mit fogok érezni, amikor először mondja majd, hogy »anya, az nem így van, hanem úgy, mert a (nevezzük Julcsikának) azt mondta«. Ismerve a lányomat nem kell majd sokáig várni, hogy ezt megtudjam, mert imád ellentmondani, de eddig legalább nem tudta kire fogni. Mostantól majd joggal érezheti, hogy sokkal meggyőzőbb az ő verziója, hiszen a már fent említett »Julcsika« is így gondolja, tehát már ketten gondolják úgy, szemben velem.”

Az énekesnő-anyuka ehhez még azt is hozzáfűzi, hogy férje, Krausz Gábor sztárséf ezeket a fejleményeket maga is várja, nem minden kárörömtől mentesen:

„a Krausz meg persze röhög, mert mindenki mondja, hogy külsőre rá hasonlít, de ő meg tudja, hogy az akaratát tőlem örökölte és ilyenkor kárörvendően dörzsöli a tenyerét, hogy na, most megtudom én is, milyen a magyarok Istene… Hát megtudom. De már alig várom, hogy hazaérjen végre és elmondja a miniegér hangocskáján, hogy ő éppen mit tud jobban!”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)