Ennyi volt, Tóth Gabi befejezi: Köszönöm, hogy elviseltétek az összes nyűgömet

Tóth Gabi 3,5 év után nem folytatja tovább.

2023. július 17., 11:53

Szerző:

Hatalmas bejelentést tett Tóth Gabi: nem folytatja tovább a gyermeknevelésről szóló blogját a Család.hu oldalon. A legfrissebb bejegyzésében árulja el, hogy ez az utolsó:

„eddig tartott a mi kis közös utunk. Így is messze túlszárnyaltuk az elképzelést és sokkal tovább voltunk együtt, mint azt eredetileg terveztük. Nagyon féltem tőle az elején. Nem tudtam, boldogulok-e, nem tudtam, érdekel-e Titeket, nem tudtam, lesz-e mondanivalóm, szóval sok volt a »nem tudtam«… de azután megtudtam és gyönyörű 3,5 évet tölthettem Veletek. Köszönöm Nektek, hogy velem jöttetek erre a »kirándulásra«, köszönöm, hogy elviseltétek az összes nyűgömet, velem nevettetek, vigasztaltatok, bátorítottatok, szerettetek. Ti voltatok az én oázisom, ahova menekülhettem, ha túl nagy volt a zaj. Vigyázzatok egymásra, a családotokra, de leginkább magatokra, mert akkor tud megvalósulni az előző kettő. Legyen csodálatos nyaratok (és még legalább 100), Engem ezután is megtaláltok!”

Tóth Gabi nagybetűvel írta a búcsúzkodásban, hogy Engem, de előtte még nemrég véget ért erdélyi turnéjáról ír részletesen, igazából ez a bejegyzés fő témája. A koncertkörútra ugyanis ritkán látott édesapját magával vitte, de a kislányát nem.

„Ismét Erdélyben jártam és annyira feltöltött az a hét, hogy szavakkal leírhatatlan. A természet, a zene, az emberek szeretete, a zenekarom, a stáb, az összetartás, minden, amit együtt éltünk át, egy olyan véd és dacszövetséget alkotott, amiről álmodni sem lehet. Erre vártam egész évben, hogy ezt átéljem, átéljük együtt. [...] DE nem volt ott az az ember, aki a világot jelenti nekem. Na jó, esetleg két ember, mert a Krauszom is hiányzott. A világ összes élményét megkaphatod egy hétbe sűrítve, a világ legjobb kollégái, barátai lehetnek körülötted, de ha nincs ott a családod, mindig ott lesz az a bizonyos DE. Egyszerűen csak nem kerek valami. Ez egy érzés. A nappalok elteltek, talán még voltak pillanatok - jellemzően a koncertek előtt - , amikor nem gondoltam senkire, hiszen az egy másik tudatállapot. De amikor elcsendesedett minden, és én a szobámban feküdtem egyedül, az adrenalin még nem hagyott aludni, csak azon agyaltam, vajon én is hiányzom-e neki, vajon kérdezgeti, hogy hol vagyok, miért nem én altatom és mikor jövök már haza. És annyira hiányzott az illata, a puha bőre, amit mindig puszilgatok és a még puhább puszija, amit csak ő tud adni! Ezeket a sorokat már itthonról írom, már itt szuszog mellettem, és én azon gondolkodom, hogy legközelebb milyen jó lenne őt is vinni”

– többek között ezt írja Tóth Gabi arról, hogyan érezte magát anyaként a turné közben.

A Család.hu oldal kiadója egyébként a Családbarát Magyarország Központ Nonprofit Közhasznú Kft., és az oldal a jelek szerint Tóth Gabi nélkül működik majd tovább. Az állandó szerzők között van Schäffer Erzsébet újságírónő is.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)