Pottyondy Edina búcsúzik, de Tóth Gabi még egyszer megkapta tőle: Jó hangja van?!

Tóth Gabi Beyoncé-botrányát Pottyondy Edina mellett Puzsér Róbert is értékelte.

2023. július 5., 08:02

Szerző:

Egy korábbi koncertfelvétel kezdett terjedni a neten két héttel ezelőtt, amin Tóth Gabi egy Beyoncé-számot dolgoz fel meglehetősen szokatlan-egyedi stílusban. A videóra rengeteg negatív komment érkezett, amire az énekesnő a TikTokon reagált egy három és fél perces videóban, megdöbbenve, hogy most már az énektudását is megkérdőjelezik.

@tothgabiofficial

Kérlek benneteket, hogy szánjatok erre a videóra 3:33percet🙏🏻 köszönöm a sok támogató üzenetet❤️

♬ eredeti hang - Gabriella Tóth

A fentiekre Puzsér Róbert is reagált pár nappal később az Önkényes mérvadó című rádióműsorban. A kritikus szerint az énektudás távolról sem minden:

„súlyosabb dolgok vetődtek fel eddig Tóth Gabi kapcsán annál, mint hogy nem tud énekelni. De érdekes, hogy Tóth Gabi ezekkel a vádakkal együtt tud élni, de ezzel, a legsúlyosabbal mind közül, hogy nem szépen énekel... [nem tud együtt élni]! Ez egy adottság, Gabi, hogy valakinek szép hangja van vagy nincs, ez olyan, mintha a szemed színére lennél büszke, vagy mintha a hajad színére lennél büszke. [...] Itt nem az a probléma, hogy nem énekelt szépen, mert az, amit ott előadott, az nem a szépen éneklésről vagy nem szépen éneklésről szólt, hanem a szégyenérzet hiányáról.”

Itt a videó, amiben az is felmerül, hogy miután Tóth Gabi évek óta zsűriz más tehetségeket, talán ezért nem hajlandó vagy képes elismerni, hogy remek hangi adottságai ellenére a szóban forgó előadás nem sikerült jól.

Kedd reggel publikálta a nyári szünet előtti utolsó videóját Pottyondy Edina, és ebben az összeállításban is szóba kerül Tóth Gabi. A humoristanő abban a kontextusban említi a témát, hogy Demeter Szilárd a védelmébe vette az énekesnőt:

„Tóth Gabit védelmébe vette. Demeter szerint Gabit nem azért kell támogatni, mert jobboldali, hanem mert elképesztően jó énekesnő. Hogyha Demeter Szilárd egy karaokébárt üzemeltetne, akkor igaza lenne. De így? Jó hangja van?! Hát már Erdős Péter is egy Megasztár-zsűritag? Németh László, Wass Albert, Szabó Dezső erre volt jó, hogy megállapítsa Demeter Szilárd, hogy Tóth Gabinak jó a hangja, de Bödöcs egy csomószor hamis mostanában? Biztos, hogy a minőséggel van probléma, és nem a politikai preferenciával? Tuti, hogy az igényes kultúrafogyasztó szól ki ilyenkor Demeter Szilárdból, és nem Aczél György elvtárs?”

Itt lehet megnézni a teljes videót.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi TikTokja)