Tóth Gabi: Építgetem a kis házamat, ez minden embernél elérhető

Tóth Gabi arról nyilatkozott, hogy a tragikus sorsokat leszámítva mindenkinek elérhető az az élet, amit ő él.

2023. június 28., 07:38

Szerző:

Tóth Gabi ugyan a TikTokon már reagált egyszer a Beyoncé-feldolgozása révén a múlt héten kirobbant botrányra, de most a TV2-nek, a Tények Plusz című műsornak is elmesélte a történteket. Egyrészt azt mondja, hogy akik szidják, azok jórészt kamuprofilokról teszik ezt, másrészt szerinte „egy sikk most” őt szidni, igaz, nyilatkozata szerint nincsenek valós emberek a kamuprofilok mögött.

Mindenesetre akár divatot követő emberektől, akár kamuprofil mögött rejtőző robotoktól jönnek a kommentek, megoldás lehetne, ha letiltja a hozzászólások lehetőségét. Arra a kérdésre, hogy miért nem ezt teszi, Tóth Gabi a következőt válaszolja:

„egy szabad országban élünk, mindenkinek van joga véleményt nyilvánítani, az már más kérdés, hogy az már túlmutat a véleménynyilvánításon szerintem. De főképpen azért nem tiltom le, mert nagyon sok ember van, aki szeret engem, és oda akar kommentelni és meg akar engem védeni.”

Az énekesnő a következőket is hozzáteszi azzal kapcsolatban, hogy ő botrányhősként jelenik meg a sajtóban:

„én nem ártottam, én nem loptam meg senkit, én nem csaltam adót, én nem drogozok, én nem csalom meg a férjem, én nem csinálok semmi olyat, ami tényleg botrányhősnő szerepbe rakna engem. Én egy családanya vagyok, aki sok mindent megélt. Egy vadóc tinilányból édesanya lettem. Ezt a változást az emberek nehezen viselik, mert szeretjük a megszokottat. De hát milyen fura lenne, ha 35 évesen még mindig 15 éves szinten ugrálnék a színpadon azokban a ruhákban, nem?”

Sőt, Tóth Gabi, aki nemrég költözött be szentendrei családi házába, azzal is érvel, hogy ő csak egy olyan átlagos életet él, mint mindenki:

„az igazán fontos dolgok azok, hogy van egy gyönyörű kislányom, ott a férjem, van egy gyönyörű családom, építgetem a kis házamat, kertészkedek, főzünk jókat, nagyokat beszélgetünk, ez minden embernél nagyrészt, nyilván vannak vannak tragikus sorsok, de általánosságban minden embernél elérhető.”

Alább tudja megnézni a teljes interjút.

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)