Tóth Gabi először posztolt képet az új házuk belsejéről: íme, amin annyit vitáztak

Tóth Gabi megmutatta, milyen otthonba költöztek be nemrégen.

2023. június 12., 07:17

Szerző:

Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor, valamint kislányuk immár szentendrei lakosok. Bár csúszott a költözés, a család végül elfoglalta új otthonát Szentendrén.

A ház berendezésével kapcsolatban Krausz Gábor egy korábbi interjúban említette már, hogy a díványon milyen nagy vitáik voltak a feleségével:

„egy költözés, lakásfelújítás a legjobb kapcsolatokba is feszültséget hoz. Nálunk is voltak viták, hogy ki miből, milyet szeretne. A kanapé volt a legsarkalatosabb pont. Egy rossz kanapé házasságokat tud tönkretenni. Az albérletünkbe vettem egyet, amit én szerettem, de Gabi szerint az én helyemen kívül a többi része nem volt kényelmes. Ezért kijelentette, hogy újat kell venni. Végül a régit is feltettük a kocsira, és arra vár, hogy ha majd az alagsorban kialakítom a videójátékos dühöngőmet, ott kap helyet.”

Elsősorban a kanapé a témája Tóth Gabi új, szponzorált posztjának is. Az énekesnő a következőket írja az alábbi képekhez:

„nem mondom, hogy nincsenek nézeteltérések egy otthon berendezésénél, de abban teljesen egyetértettünk Krauszommal, hogy a kanapé kiválasztása az egyik legfontosabb döntésünk lesz a nappali esetében. Azt hiszem, nagyon jól sikerült.”

Íme a fotók.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)