Tóth Gabi felháborodott videóban reagált a Beyoncé-botrányra: megdöbbentő, ki ért most vele egyet

Tóth Gabi megdöbbenve veszi tudomásul, hogy már az énektudása miatt is támadják – nagy kritikusa, Kajdi Csaba azt mondja, most több dologban is egyetért az énekesnővel.

2023. június 25., 06:23

Szerző:

A héten egy korábbi koncertfelvétel kezdett terjedni a neten, amin Tóth Gabi egy Beyoncé-számot dolgoz fel meglehetősen szokatlan-egyedi stílusban. A videóra rengeteg negatív komment érkezett, erre most az énekesnő a TikTokon reagált egy három és fél perces videóban, amiben azzal kezdi, hogy tudja, hogy általában jobb nem reagálni, de most mégis megteszi ezt.

„Konkrétan ez a cancel culture. A teljes eltörlés, karaktergyilkosság olyan mértéke, amikor már azt kérdőjelezik meg, hogy tudok-e egyáltalán énekelni. [...] A szakmai tudásomat soha senki nem kérdőjelezte meg, és most már ez is megtörtént”

– mondja Tóth Gabi, sérelmezve azt is, hogy csak egy pár perces részlet volt kiemelve egy hosszabb előadásából. Az énekesnő kéri, hogy a teljes reakcióvideóját hallgassa végig mindenki, de azért kedvcsinálónak még egy részletet kiemelünk belőle:

„egészen elképesztő, ahogy meg lehet vezetni az embereket. [...] Milyen az emberi elme, és hogy lehet megvezetni bárkit azzal, hogy amikor valamire csoportosan mondjuk, hogy jó, akkor a csorda megy azzal, hogy jó, és ha valamire, ami jó volt eddig, és jónak gondoltuk, most csoportosan elkezdjük azt mondani rá, hogy ez szar, akkor hogyan lehet az emberek agyát átmosni azonnal erre!”

Kattintson a play gombra, aztán jöjjön két elgondolkodtató válasz!

@tothgabiofficial

Kérlek benneteket, hogy szánjatok erre a videóra 3:33percet🙏🏻 köszönöm a sok támogató üzenetet❤️

♬ eredeti hang - Gabriella Tóth

A fentiekre többek között Tóth Gabi nővére, Tóth Vera is reagált egy hosszú posztban az Instagramon, többek között a következőket írva:

„figyelem, ahogy az emberek, az »internet népe« milyen bántalmazó, szinte kegyetlen hozzáállással szól hozzá olyan posztokhoz, ahol Gabi neve szerepel és elrémiszt, mert akárkiről is legyen szó, néhányan úgy érzik, hogy jobban tudják, milyen az az ember, akiről ítélkeznek, mint a szerette, hozzátartozója. Legyen hír egy hegymászóról, egy, a Titánban ragadt, óceánban eltűnt csapatról, vagy egy szétszadizott énekesnőről, Gabiról. Totális felé az abuzálás, a bántalmazás, a zaklatás. Szomorú. Mindig kell valaki, aki elviszi a balhét, amikor már a saját balhédat képtelen vagy megharcolni, egy idő után mindenről a külvilág tehet. Sajnos volt, amikor én is megéltem ezt, talán hibáztam, mert kimondtam, amit érzek és nagyon rossz volt ennek következménye. Ezt egy testvérnek megélni pokol. Rányomja bélyegét a mindennapjaimra, a hangulatom valamiért sosem tud teljes lenni, mert valaki olyat bántanak, aki fontos nekem. De én nem kérek senkitől semmit, csak leírtam, amit érzek. És tényleg szomorú vagyok.”

Tóth Gabit többször is kritizálta korábban Kajdi Csaba, aki most azonban bizonyos szempontból más hangnemet üt meg szombat délután publikált Instasztorijában. Ő szintén reagál Tóth Gabi fenti monológjára, meglepődve azon, ezúttal mennyi mindenben egyet ért Tóth Gabival.

„Na, ugye milyen elképesztő, ahogy meg lehet vezetni, Gabikám, embereket? Ez érdekes gondolat! [...] Látod, hogy át lehet mosni az agyukat? Látod, mi az, amikor kivágnak egy kis részt valamiből, és azzal elhitetik az embereket és lejáratókampány van? Az őszödi beszéd beugrik, Gabó? Ott is csak kivágtak egy részt! [...] Ezt csinálják 13 éve nálunk. Láttad a mostani óriásplakátot? Az szerinted nem karaktergyilkosság? De jól beszélsz, csipállak!”

– húz párhuzamot Kajdi Csaba aközött, amire Tóth Gabi most panaszkodik, és aközött, ami mellett Tóth Gabi egyébként ki szokott állni.

A Cyla néven is ismert médiaszemélyiség a videóban egy ponton a következőképpen fogalmazza meg a gondolatait Tóth Gabi legutóbbi botrányáról:

„teljesen egyetértek a Gabival, mert ő is azt mondja, hogy egészen elképesztőnek tartja azt, hogy hogy lehet megvezetni az embereket, én is. Egészen elképesztőnek tartja a csordaszellemet, én is. Hogy a csoportokat hogy lehet manipulálni, én is. Tehát a Gabi meg mink ugyanazt gondoljuk! [...] Mindent elmondott a propagandáról!”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi TikTokja)