Tóth Vera elgondolkodtató idézetet posztolt: ez vajon tényleg Tóth Gabinak szól?

Tóth Vera az illemről posztolt péntek reggel, vajon húga, Tóth Gabi válására reagál ezzel kapcsolatban?

2023. augusztus 11., 10:49

Szerző:

Tóth Gabi válásának hírétől hangos a sajtó csaknem két napja, de a sokakat megbotránkoztató ügyhöz még nem szólt hozzá a főszereplő szintén híres nővére, Tóth Vera.

Az első Megasztár győzteseként híressé vált énekesnő most sem említi a húgát, de egy idézetet tett ki 24 óra után automatikusan eltűnő Instasztoriba, ami minden bizonnyal mintha a Tóth Gabi körül kialakult helyzetre utalna. A következő mondatot posztolta Veszelszki Ágnestől, a Protokollkommunikáció című oldalról:

„az illem alapszabálya: törekedjünk arra, hogy minél kevesebb kellemetlenséget okozzunk másoknak.”

Ha valóban Tóth Gabi és Krausz Gábor válásának kontextusában kell értelmezni a fentieket, akkor sem világos, hogy a két házasfél közül Tóth Vera szerint melyiknek van szüksége arra, hogy az illem alapszabályára emlékeztessék, de persze az is könnyen lehet, hogy Tóth Vera nem a húgát vagy (volt) sógorát akarta emlékeztetni, hanem a sajtót és/vagy a kommentelőket.

Tóth Vera egyébként korábban többször is megvédte húgát a folyamatos kritikákkal-támadásokkal szemben, ezt tette például az alábbi interjúban is az RTL-en a Reggeliben tavaly szeptemberben. Érdekesség, hogy az egyik műsorvezető pont az a Lakatos Márk volt ekkor, aki ma kemény szavakkal kritizálta újra Tóth Gabit.

(Kiemelt kép: RTL/Reggeli)

 

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.