Tóth Gabiról elképesztő sorokat írt a nővére

Tóth Gabi nővére, Tóth Vera az Instagram-oldalán szólalt meg. 

2023. február 20., 14:06

Szerző:

Tóth Gabit érte a megtiszteltetés, hogy elénekelje a Petőfi Zenei Díjátadón a Gyöngyhajú lány című dalt. A show legkülönlegesebb része az volt, hogy az elhunyt Kóbor János is szerepet kapott a technika segítségével. Az énekesnő egy megható posztot írt a közösségi oldalán.

„Hatalmas megtiszteltetés volt Adamis Annának énekelni egy általa írt költeményt.. egy világslágert, ami a miénk. Anna tekintete egy életre belém égett és semmi nem tudja beárnyékolni! Anna ragyogása olyan erőt adott, amit viszek magammal minden áldott nap. Ez egy olyan produkció volt számomra, amiért érdemes volt elkezdenem 18 évvel ezelőtt a zenei szakmát”

- írta Tóth Gabi, amit az nlc.hu szúrt ki.

Az előadást Tóth Vera sem hagyhatta szó nélkül, rendkívül büszke volt a húgára:

„A tehetség, az tehetség. Megvenni nem lehet, elkamuzni nem lehet, eljátszani sem nagyon. Adamis Anna könnyei szólnak az elmúlásnak, a múlt sikereinek, Tóth Gabriellának, akivel Tapolcán, a város szélén, az Egry József utcai lakótelepen nőttem fel! Testvérem! BRAVA! Ahogy a NAGYOKNAK szokták mondani. Ejha! Könnyek, földindulás, óriás hatás! Erre nem képes akárki, csak akit Isten a kezei között dédelget”

 - írta a posztjában Tóth Vera.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)