Tóth Gabi válása kapcsán Korda György is megmondta a magáét: Még baltával sem!

Korda György elmondta, mit gondol a válásokról: teljesen másként gondolkodik, mint Tóth Gabi.

2023. augusztus 28., 07:34

Szerző:

Hetek óta foglalkoztatja a közvéleményt Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolatának vége, hiszen az énekesnő korábban olyan sok helyen és sokféleképpen hangoztatta, mennyire hisz a keresztényi ideálban és milyen boldog a házassága. Így aztán sokakat teljesen váratlanul ért, hogy az énekesnő most mégis válik.

Bár Tóth Gabi neve nem kerül szóba Korda György friss interjújában, azt érezni lehet a riportból, hogy a legendás táncdalénekes is sejti, hogy nem véletlenül kérdezik őt a Borstól a celebválásokról pont most.

Korda György mindenesetre a következőket mondja a témáról:

„miután két egyforma ember sincs, így minden házasság is más és más. Talán a felgyorsult világunk miatt van ennyi válás, én még abból a fajtából való vagyok, aki azt gondolja, megéri a dolgokra időt szánni, mert sokszor javíthatók.”

Korda György évtizedek óta boldog házasságban él Balázs Klárival, és saját házasságáról többek között a következőket mondja:

„ritka az ilyen kapcsolat, mint a miénk. Leéltük az életünket együtt, így nálunk már nincs olyan, hogy »én«, csak »mi« van. A házasságuk alapja a szerelem, a feltétlen szeretet, a harmónia és a barátság. Az a helyzet, hogy minket baltával sem lehetne egymástól elválasztani!”

Az énekesházaspár hozzáteszi többek között azt is, hogy szerelmük elején csak kétféle utuk volt: „a színpadtól az ágyig és vissza!

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)