Kiderült, ki örül a legjobban Tóth Gabi új kapcsolatának

Tóth Gabi válásán és új kapcsolatán Papp Máté Bencével sokan felháborodtak, de van, aki kifejezetten örül neki.

2023. augusztus 26., 09:11

Szerző:

Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága hirtelen véget ért, mivel az énekesnőnek új kapcsolata kezdődött Papp Máté Bencével, aki a vele egy ideje együtt dolgozó Fricska táncegyüttes tagja.

Tóth Gabi félrelépése és válása különösen sok érzelmet váltott ki már csak azért is, mert az énekesnő előtte évekig hangoztatta a keresztényi értékek fontosságát, még blogolt is arról, hogy mennyire szereti Krausz Gábort, és pár héttel a félrelépés kitudódása előtt azt mondta egy teljesen másról szóló nyilatkozatban, hogy nem csalja meg a férjét.

Nos, most a Blikk egy névtelen informátortól megtudta, mit szólt a Fricska táncegyüttes többi tagja, hogy az énekesnő összejött Papp Máté Bencével, és a nyilatkozatból kiderül, hogy ha más nem is, de legalább ők kifejezetten pozitívnak látják a fejleményt:

„Máté és Gabi sugároznak a boldogságtól, és ennek a Fricska tagjai is örülnek. Már korábban is sejteni lehetett, hogy nemcsak kollégaként tekintenek egymásra, de idő kellett, mire ezt ők is észrevették és szabadjára engedték az érzelmeiket. Ugyanúgy kedvelik és támogatják őket, mint azelőtt. Emiatt nem változott senki hozzáállása, nem alakult ki feszültség.”

Tóth Gabi pedig közben az Instagramon már befejezte a válására utalgatást és az üzengetést Krausz Gábornak, péntek este például a nyáriesti csillagnézésről posztolt.

Sőt, egy újabb élő fellépésre is invitál mindenkit: szeptember 2-án a Városligetben lép majd fel a Mentőnapon.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)