Tóth Gabi új fotót posztolt, ez most teljesen más, mint az eddigiek: elismeri, hogy vége

Tóth Gabi 24 óra után automatikusan eltűnő képet posztolt, és ez most teljesen más, mint amit eddig a válás bejelentése óta láttunk tőle.

2023. augusztus 25., 09:56

Szerző:

Tóth Gabi egy csinos fotót posztolt magáról Instasztoriban csütörtök este. A rá jellemző modern-népies stílusban van a képen felöltözve, a fejdísz, nagy karikafülbevalók, dekoltázs. A fotóhoz ennyit fűz csak hozzá Tóth Gabi:

„#nyárvége”

Nem tűnik különösebben eget rengető üzenetnek ez a megállapítás, de pont ez adja a jelentőségét. Több mint két hete már, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi bejelentették, hogy a kapcsolatuk véget ért, és ezt először egy hosszabb hallgatás követte a közösségi médiában, majd mind a két fél olyan posztokat pakolt ki, amik egyrészt tartalmazták a lányukat, Hannarózát, másrészt valamiként utalt a körülöttük kialakult botrányra.

Tóth Gabi posztolt többet, dalszöveg-részletekkel üzent volt férjének, de követőinek is, sőt, nemrég a koncerten még a róla szóló tévéműsorok készítőinek is üzent (igaz, azt nem a közösségi médiában, hanem a színpadról).

Ez a mostani Instasztori az első olyan posztja, ami semmilyen szinten egyáltalán nem utal arra, hogy az énekesnő házassága felbomlott és új kapcsolata kezdődött. Tóth Gabi szerint talán nemcsak a nyárnak van most vége, hanem annak az időszaknak is, amikor minden az ő válásáról szól. Kicsit olyan gesztusként is lehet értékelni ezt a posztot, hogy Tóth Gabi napirendre tért a dolgok felett, most visszatért a szokásos, hétköznapi témákhoz.

Meglátjuk, hogy ez valóban így folytatódik-e majd.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)