Krausz Gábor heti hatszor főműsoridős a TV2-n: Nem szeretek szerepelni, szégyellős vagyok

Krausz Gábor friss és meghökkentő nyilatkozatot adott annak kapcsán, hogy elvállalta a Dancing with the Starst.

2023. szeptember 6., 09:32

Szerző:

Hétfő óta megy a TV2-n minden hétköznap este a Séfek séfe című gasztrovetélkedő-reality, ahol az egyik zsűritag Krausz Gábor. Emellé a csatorna a sztárséf szombat estéit is lefoglalta az őszi szezonra, mert kiderült, hogy Tóth Gabi volt férje szerepel majd a Dancing with the Stars című celebes-táncos showműsorban. Egy héten tehát hat este láthatjuk majd Krausz Gábort a TV2-n főműsoridőben (a hetedik este, vasárnap pedig a Sztárban sztár leszek! megy majd Tóth Gabival.)

A Dancing with the Stars kapcsán Krausz Gábor a Blikknek nyilatkozott, többek között azokat a tényezőket említve, amik miatt nagy kihívás a számára egy ilyen élő adásban zajló, táncos vetélkedő:

„ha pár tulajdonságomat ki kéne emelni, negatív és pozitív oldalon... hát, több a negatív ezzel a műsorral kapcsolatban. Nagyon visszahúzódó vagyok, nem szeretek szerepelni, szégyellős vagyok. Főleg emberek előtt, élő adásban. Viszont a másik oldalon, amit elvállalok, azt százszázalékosan meg akarom csinálni, nagyon motivál, hogy bebizonyítsam magamnak és Annának, ennek van értelme, tehát teljesen alázattal megyek neki ennek a kalandnak.”

Krausz Gábor táncpartnere a műsorban Mikes Anna lesz, akivel kapcsolatban a sztárséf azt mondja, hogy rábízza majd az irányítást.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)