Tóth Gabi és Krausz Gábor válása mégsem a félrelépés miatt ment tönkre egy bennfentes szerint

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása már a harmadik személy felbukkanása előtt is válságban volt, és egy ismerős el is mondta, miért.

2023. augusztus 31., 11:31

Szerző:

Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról interjúvolta meg a válófélben levő házaspár egyik ismerősét a Story magazin. Az interjú a lap legfrissebb, ma megjelent számában olvasható.

Amikor Krausz Gábor bejelentette, hogy véget ért a kapcsolata Tóth Gabival, a legelső bejelentés tartalmazta a „kellemetlen fricska” fordulatot, és innentől kezdve lábra kaptak, majd megerősítést nyertek a pletykák, hogy az énekesnő összejött a vele dolgozó-turnézó Fricska táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével.

Kézenfekvőnek tűnik a konklúzió, hogy a házasságnak a félrelépés miatt lett vége. Nos, a most nyilatkozó ismerős egyáltalán nem így látja a helyzetet. Szerinte a házasság válsága korábban kezdődött és másban gyökeredzik, hiszen sokszor szokták is mondani, hogy egy félrelépés gyakran nem oka, hanem inkább tünete a kapcsolat válságának.

Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságáról ez a bennfentes forrás a következőket mondja:

„csak idő kérdése volt, mikor pukkad ki ez a lufi. Gabinak, amióta újra összeállt a zenekara a szülés után, kevesebb ideje maradt a családjára, mint azt a férje szerette volna. Mindig az édesanyját hívta segítségül Hannaróza mellé, hogy ő tudjon dolgozni, eleget tudjon tenni a felkéréseknek. Nem igazán mérlegelte, hogy kevesebbet kéne vállalnia, hogy balanszban tudja tartani a családját és a karrierjét. Az erdélyi turnéra is úgy utazott el a fricskás fiúkkal, hogy a férjét és a kislányukat itthon hagyta.”

Az érintettek maguk ebben a témában nem nyilatkoztak, de mindketten szerepelni fognak a hétvégén a Városligetben a Mentőnapon.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)