Kiakadtak az X-Faktor sztárjának követői: Te vagy az új Tóth Gabi!

Az X-Faktorból és a Nyerő Párosból ismert énekesnő olyan fotót posztolt, ami miatt követői rögtön Tóth Gabi utódját látják benne.

2023. augusztus 29., 12:19

Szerző:

Tóth Gabi nevét halljuk most mindenhol, még egy olyan sztár Instagramján is ő került szóba, akinek elvileg nincs különösebb köze a jelenleg éppen válófélben levő énekesnőhöz.

Muri Enikőről van szó, aki nemrég posztolta, hogy a hétvégén Gáspár Győző mellett ő is ott volt Tihanyban a Fidesz rendezvényén, fényképezkedett is egyet Szijjártó Péterrel a Tranzit nevű eseményen.

A dolog sok követő számára kissé mellbevágónak bizonyult, pedig Muri Enikő korábban is kiállt már a kormány mellett. Mégis, ilyen kommentek olvashatók most a fenti posztban:

„ne már... Te leszel az új Tóth Gabi?? Na most követtelek ki!”

A fenti az egyik legtöbbet lájkolt komment a posztban, de más szintén ugyanígy érez:

„itt is ugrott a követés, Enikő! Nagy csalódás ez számomra...”

És a Tóth Gabival való párhuzam is többeknek eszébe jutott, hiszen Tóth Gabi és Krausz Gábor szintén rengeteg fórumon támogatta már a Fideszt.

„Az új Tóth Gabi”

– írja most valaki Muri Enikőnek sírva kacagó szmájlikkal.

De nem csak negatív kommentek vannak:

„tipikus, kedvelsz egy színészt/énekest, követed az oldalát, és amikor megtudod, hogy nem az általad kedvelt párt oldalán áll, akkor kiköveted. Kérdés, mit és kit is kedvelsz valójában. Engem kurvára nem érdekel, miben vagy kiben hisz mindaddig, amíg azt a teljesítményt nyújtja, amihez korábban szoktam.”

Muri Enikő párja, Tóth Szabi szintén kitett egy közös képet Szijjártó Péterrel, és a hasonlóan negatív kommentekre ő a posztban vágott vissza, sőt, külön posztban is reagált, a következőket írva:

„látom, megy a visítozás itt és a balos sajtóban, hogy a hétvégén Tihanyban voltunk. Mi remekül éreztük magunkat, sajnálom, hogy ti megint nem! Élvezem, ahogy hisztiztek, ezért dobok még egy képet!”

Volt kommentelő, aki legerinctelenezte Tóth Szabit, azért, mert a Fidesz mellett foglal állást, neki a Sugarloaf együttes frontembere a következőkkel vágott vissza kommentben:

„a gerincem, köszi, jól van! Szögegyenes!”

(Kiemelt kép: a régi Tóth Gabi Instagramja)