Muri Enikő esküvőt szeretne, de a párja, Tóth Szabi nem hisz a házasságban

Muri Enikő és Tóth Szabi a kapcsolatukról vallottak.

2022. október 4., 07:35

Szerző:

Muri Enikő és Tóth Szabi nemrégiben a Palikék Világa by Manna című műsorban vendégeskedtek. A pár őszintén vallott arról, hogy a házasság és a gyerekvállalás kérdésében nem értenek egyet, de ennek ellenére a kapcsolatuk erős. Az énekesnő elárulta, hogy milyen esküvőre vágyna most. 

„Nyíregyházi lány vagyok, és mindig azt láttam, hogy szerelem van, esküvő van, gyerek van, boldogság van. El sem tudom képzelni az életemet úgy, hogy legalább egyszer ne mennék férjhez. Általában én hozom fel, ő egy kicsit vonakodósabb. Mondjuk ki minden szépítés nélkül: ezen már túl van, ahogy túl van a gyermekáldáson is. Neki ez újdonságot nem okoz, ellenben nagyon sokszor elmondja, hogy »azt szeretném, hogy boldog legyél mellettem, és ha erre vágysz, igyekszem ezt neked megadni«, de ő egy ilyen férfi, akinek a házasság nem annyira fontos. Nem annyira romantikus, nem annyira bújós, nem annyira becézgetős, máshogy fejezi ki a szeretetét, nem azzal, hogy megkéri a kezem. Ezt elfogadtam, nincs ezzel a világon semmi bajom… Na jó, néha van, de le tudom nyelni”

- mondta Muri Enikő a műsorban, amit a Blikk szúrt ki. 

Tóth Szabi elárulta, hogy ő annyira nem hisz a házasságban, mert szerinte egy papír nem változtat azon, ahogy állnak egymáshoz. A zenész hozzátette, hogy akkoriban sem hitt a házasság intézményében, amikor a volt feleségével összekötötték az életüket, de tudja, hogy Muri Enikő szeretne férjhez menni.

„Sose mondd, hogy soha. De nem érzem az indokoltságát jelen pillanatban, és ezt ő tudja. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem őt eléggé, vagy bármi problémánk lenne egymással”

- nyilatkozta Tóth Szabi.

Az énekesnő bevallotta, hogy hamarosan az anyaságra is készen áll, és úgy érzi, hogy nem sokára meg is tapasztalja az örömöt. Tóth Szabi szintén nem zárkózik el attól, hogy újra édesapa legyen, de szerinte anyagilag jobban meg kell alapozniuk a kicsi érkezésének feltételeit, valamint szerinte a párja még nem áll készen az anyaságra.

„Nagyon dúlnak bennem az anyai ösztönök, szeretem őt is, a szüleimet és a szűk családomat is, mindenkit szeretek, de bennem már burjánzik egy olyan szeretet, amit hiába adnék át a páromnak, a szerelmemnek, nem úgy tudom átadni”

- jelentette ki Muri Enikő.

(Kiemelt kép: Muri Enikő Instagramja)