Muri Enikő a Nyerő Párosban: Hódi Pamela nekem annyit sem ér, mint egy szemeteszsák üresen

Cicaharc: Tóth-Hódi Pamela egy macska, de Muri Enikő egy vadmacska.

2022. szeptember 30., 08:10

Szerző:

Már a korábbi Nyerő Páros-epizódokban is egyértelmű volt, hogy Tóth-Hódi Pamela és Muri Enikő ki nem állhatják egymást, de a csütörtök esti résszel ez minden korábbinál nyíltabb konfliktusba csapott át. Tóth Szabi, azaz Muri Enikő párja a cicaharc szóval írja le a viszályt, amire az énekesnő a következőt jegyzi meg:

„ő lehet, hogy macska, de én vadmacska vagyok.”

Később aztán Hódi Pamelát nemcsak egy háziállathoz, hanem egy szemeteszsákhoz is hasonlítja, miután odaül hozzá, hogy megbeszéljék a konfliktusukat, de csak még jobban felbosszantják egymást. Muri Enikő utólag így beszél versenytársáról:

„amit a Pamela kivált belőlem, én ezt gyűlölöm. Kifordulok önmagamból. Egy ember miatt, aki nekem annyit sem ér, mint egy szemeteszsák üresen.”

Tóth-Hódi Pamela így foglalja össze, hogy mi a baja Muri Enikővel:

„kicsit magas lóról beszélsz. Látod most is a testbeszédedet?!”

A vita után Hódi Pamela a következőket jegyzi meg magának/a kamerának, miután kifejti, hogy nem tetszik neki Muri Enikő hozzáállása és ciccegése:

„ilyenektől mentsen meg az élet engem!”

Ezek után a modell-influenszer el is sírja magát, bár azt mondja, hogy nem érdekli őt Muri Enikő.

Egyébként miközben Muri Enikő Hódi Pamelával került összetűzésbe, addig az énekesnő párja, Tóth Szabi egy másik pár férfitagjával, Young G Bécivel balhézott össze egy szimpátiaszavazás kapcsán. Erről is van videó természetesen.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Nyerő Páros)