Nyerő Páros: Tóth-Hódi Pameláék lelki terrort alkalmaznak Zdroba Patrikkal szemben

Tóth Bence és Tóth-Hódi Pamela viselkedését túl durvának és agresszívnek találják a többiek.

2022. szeptember 28., 12:10

Szerző:

A Nyerő Páros szerda esti részének egyik legtöbbször emlegetett szereplője Tóth Bence volt. A futballista egy játékban hazugnak nevezte Zdroba Patrikot, aki jó ideig hiába védekezett. Utólag kiderült, hogy félreértésről volt szó, de először álljon itt a videó erről a bizonyos játékról, amiben a szereplőknek egymásról kellett véleményt mondaniuk. Muri Enikő a „lélekgyilkos” szót alkalmazta erre a játékra, de ez még csak a kezdet volt.

Zdroba Patrik a játék után tisztázta a helyzetet, hogy egy félreértésen alapult az egész. Ezzel együtt Tóth Bence viselkedését igazságtalannak tartotta, és nem csak ő. Törőcsik Dani a következőket mondta utólag:

„a Bence rettenetesen lelki terrort használ, próbálja a Patrikban azt az érzést kialakítani, hogy ő egy nem korrekt embert. [...] Ami nekem nagyon nem tetszik: hogy ahogy érezte a Bence, hogy a Patriknak nincsen semmilyen verbális eszköztára arra, hogy felvegye a harcot a Bencével, a Bence még jobban rátett. Ez számomra nagyon nem volt szimpi.”

Muri Enikő és Tóth Szabi is egyetértettek azzal, hogy a focista lelki terrort alkalmazott az X-faktorból ismert énekessel.

„Annyira látszott a Pameláékon, hogy pszichológiai terrort alkalmaztak tulajdonképpen a Patrik ellen. Szerencsétlent rossz volt nézni. Befolyásolni akarták akár az ő játékát, össze akarták teljesen zavarni. Nálam a Pameláék most már kezdik elrúgni a pöttyöst”

– mondja Muri Enikő.

A játékból végül Tóth Bence és Tóth-Hódi Pamela, illetve Lotfi Begi és párja közül az utóbbi kettős távozott. Tóth Bence sírva búcsúztatta őket, és Tóth-Hódi Pamela meg is jegyzi, hogy a futballista lányuk, Evolet születésekor sem sírt ennyire.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/Nyerő Páros)