Hódi Pamelát jól kiosztották Muri Enikőék a Nyerő Párosban: ködösít, hebeg-habog, nem tud egy normális választ adni

Videó! Hódi Pamelának két énje van Muri Enikőék szerint, derül ki  Nyerő Páros eddigi egyik legfeszültebb jelenetéből.

2022. szeptember 27., 08:23

Szerző:

Tóth-Hódi Pamela egy kemény kérdést kapott a Nyerő Párosban. Az RTL Klub celebes realityjének hétfő esti részében ugyanis azt a játékot játszották a versenyzők, hogy névtelenül lehetett kérdezni egymástól, így Tóth-Hódi Pamela nem tudhatta, hogy kitől kapta azt a meglehetősen kellemetlen kérdést, hogy:

„Pamela, a közösségi médiában kitárulkozóan nyitottnak mutatod magad, ezzel szemben itt a villában a többiekkel igen zárkózott és távolságtartó vagy. Melyik az igazi éned?”

A modell-influenszer erre a kérdésre csípőből elutasító választ ad:

„egyik se. Nem tudom, hogy ki tette fel a kérdést, de akkor nagyon távol áll tőlem.”

Hódi Pamela kifejti, hogy ő ezzel szemben úgy érzi, hogy ő inkább a közösségi médiában zárkózott – talán azért, mert jóval kevesebbet mutat már meg a magánéletéből, mint korábban, amikor Berki Krisztián párja volt. Viszont nem gondolja, hogy a villában a többiekkel zárkózott vagy távolságtartó lenne.

„Nagyon nem vagyunk akkor ezzel a valakivel sajnos egy hullámhosszon, ami nem baj, mert akkor ezt most itt el tudtam mondani”

– fejezi be a válaszát Hódi Pamela.

Az influenszer-modell számára nem derül ki, hogy a kérdést pont Muri Enikő és Tóth „nem egy Majka” Szabi tette fel, de a nézők számára igen. Egy későbbi interjúban a Sugarloaf együttes két művésze a következőket mondja egymás mondatait folytatva:

„arra lettünk volna kíváncsiak, hogy most akkor melyik az igazi énje. Mert ha ő azt mondja, hogy »figyelj, én amúgy egy alapvetően zárkózott csaj vagyok, és jobban meg tudok nyílni a közösségi felületeken«, akkor azt mondjuk, hogy ezzel nincsen semmi probléma. Tök korrekt. Akkor én is kapok egy olyan választ, hogy vele nem is kell olyan szinten foglalkoznom, hogy nyissak felé, vagy eljárjam, hogy végre beszélgessünk már egyet, hanem akkor jó, akkor ezt így elfogadom. Ehelyett elindult egy olyan ködösítés, amiben sem az alanyt, sem az állítmányt nem értettük. Mondjuk ki, hebegett-habogott, nem tudott egy normális választ adni arra a kérdésre, amit feltettünk neki.”

Íme a teljes jelenet, amelyben azt is meg lehet nézni, ahogy ugyanebben a játékban Lotfi Begiék és a frissen érkezett Young G Béciék is összekapnak.

(Kiemelt kép: a Nyerő Páros Instagramja)