Megvan az első pár, akik durván összebalhéztak egymással a Nyerő Párosban: Gondolkozzál már agyilag!

Videó: a Nyerő Páros egyik párosa már a második nap hatalmas családi patáliát csapott.

2022. szeptember 21., 09:40

Szerző:

Az RTL Klub a Nyerő Páros című reality-vetélkedő második napjának összefoglalóját sugározta kedd este, és ebben rögtön szerepelt is egy pár, akik az első feladat után azonnal egymásnak estek. A játékban a páros férfitagjának kellett eltalálni azokat a válaszokat, amiket kedvese adott a pár magánéletére vonatkozó kérdésekre, és Megyeri Csilláéknak tízből ez csak ötször sikerült. Íme a játék.

Az eredmény szemlátomást a műsorvezető-influenszert és párját, Zsoltot is igen elkeserítette.

„Semmi, egy kalap szarok vagyunk, azt kész, ennyi. Én nem gondolkodok az agyával, ő meg nem gondolkodik az enyémmel, azt viszlát”

– foglalja össze Zsolt utólag a történteket, de Megyeri Csilla zokon veszi, hogy a párja végigüvöltözte a játékot.

„Mi vagy te, egy ősember? Senki nem mondta, hogy te vagy a rossz, de nem tudsz intelligensen kommunikálni?”

– teszi fel a vita hevében a költői kérdést Megyeri Csilla.

Zsolt ki is emeli, hogy miért sértődött meg a játék közben:

„mit mondasz tízből kilencszer? »Ház«, »nem férek el!«, »költözzünk el!«, azt behúzod, hogy gyereket akarsz, amikor én akartam hamarabb. Na, gondolkozzál már agyilag!”

Zsolt utólag megerősíti, hogy nem találja építő jellegűnek Megyeri Csilla kritikáit, és egyéb sérelmeit is felhozza:

„mindenért megszólsz amúgy. Azt is ötvenszer megszólod, hogy ne beszéljek hangosan. Majd szól valaki, ha valakinek nem tetszik, hogy hangosan beszélek. Te mindig megszólod. Ötvenezer ember előtt is, öt ember előtt is, otthon is. Én így beszélek. Kilenc év alatt ezt megszokhattad volna, megtanulhattad volna, megjegyezhetted volna. [...] Ettől függetlenül szeretlek, de megismerhettél volna már egy pár év alatt amúgy.”

A többiek hangot adnak annak, hogy meg vannak rökönyödve, hogy Megyeri Csilláék egy ilyen vitát lezavartak mindenki előtt, de úgy döntenek, hogy jobb nem beleszólni. Íme a videó.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Nyerő Páros)