Zdroba Patrik elmondta a Nyerő Párosban, miért vannak nőies mozdulatai

Zdroba Patrik sokáig észre sem vette őket, de aztán rengeteget bántották nőies hangja, gesztusai miatt. A Nyerő Párosban mesélt.

2022. szeptember 22., 09:07

Szerző:

A 2018-as X-faktor harmadik helyezettjeként ismert Zdroba Patrik és szerelme, Badoki Bettina az egyik páros most az RTL Klubon a Nyerő Párosban. A tegnapi adás egyik legemlékezetesebb jelenete volt, amikor az énekes gyermekkoráról beszélt, felidézve, mennyi nehézséggel kellett megküzdenie:

„nekem anyukám és apukám nagyon-nagyon korán elváltak. Én anyukámmal éltem elég nehéz körülmények között. Anyunak nagyon sokat kellett dolgozni azért, hogy nekünk legyen... életünk. Nők között is nőttem fel, emiatt egy csomó nőies dolog alakult ki az életemben, mozdulatok satöbbi. Én nem tudtam, hogy ez van, egészen addig, amíg a gimibe el nem mentem, és ott elkezdtek bántani ezerrel, hogy »neked milyen hangod van«. Mindig azt éreztem, hogy nem szeret engem senki.”

Zdroba Patrik a történetet azért meséli el könnyek között, mert ezek az élmények a párkapcsolatát is nagyban meghatározták. Amikor Bettina bekerült az életébe, először nem is értette, hogy a lány mit akar tőle, hiszen a korábbi bántások miatt el sem tudta képzelni, hogy őt bárki szeretni tudná:

„a Betti rettentően tepert értem. Nem is éreztem magam elégnek, egy gyönyörű lány. Beszélgettem anyukámmal, nagyjából két hónapja együtt voltunk, az volt az első mondat, hogy »nem értem, hogy mit akar tőlem. Nincs autóm, nincs saját házam, nem tudok vezetni, semmim nincs. Ez egy gyönyörű lány, mit akar tőlem?!« Végre azt érzem, hogy valakinek fontos vagyok, és nagyon hálás vagyok azért a Bettinek, hogy elfogad így, ahogy vagyok. Hogy nem vagyok annyira férfias, hogy nem vagyok egy izomagy.”

Amire Zdroba Patrik ott tart a gondolatmenetben, hogy őt a párja tanította meg szeretni, addigra már a hallgatóságból többeknek is potyognak a könnyei. Íme a teljes videó.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Nyerő Páros)