„Őszinte leszek, elsírtam magam” – Détár Enikőéknek betegség miatt rögtön az első nap fel kellett adniuk a Nyerő Párost

Détár Enikőék rögtön az első nap távozni kényszerültek a Nyerő Páros villájából.

2022. szeptember 20., 08:20

Szerző:

Szeptember 19-én indult a Nyerő Páros című reality új évada új sztárpárokkal, köztük Détár Enikővel és szerelmével, Kiss Péterrel. Őnekik azonban rögtön az első nap fel kellett adniuk a bentlakásos vetélkedőt egy egészségügyi probléma miatt. Az alábbi videóban Kiss Péter a következőképpen meséli el, mi történt, könnyek között:

„reggel egy buta mozdulattal utánanyúltam valaminek, és elpattant az a köldöksérvem, amivel évek óta semmilyen gondom nem volt. És sportoltam és dolgoztam és jól voltam és ...ez történt. Egy orvos már műteni küldött, [...] saját felelősségre távoztam a kórházból, és arra a közös döntésre kellett jönnünk, immár orvosi papírral a kezünkben, hogy ez a játék számunkra véget ért.”

Détár Enikő hozzáteszi, hogy fájdalmas számára, hogy ez történt, és hogy később biztos sírni fog később, de az alábbi jelenetben ő nem hatódik meg annyira, mint a párja.

A rövid szereplésről az 58 éves színésznő az Instagramon is posztolt, többek között rajongói jókívánságokat is, amiket a műsor nyomán kaptak. Détár Enikő egyik követője a következőket írta egy automatikusan eltűnő sztori szerint:

„Istenem... annyira sajnálom! Őszinte leszek, elsírtam magam... Hihetetlen, hogy még el se kezdődött, és már vége is lett! De az egészség mindennél fontosabb!”

A Nyerő Páros minden hétköznap este látható az RTL Klubon, a játékban maradt versenyzők Törőcsik Dániel (ÉNB-sztárból lett tetoválóművész) és Bíró Bea világhírű topmodell; Megyeri Csilla és párja, Zsolt; Muri Enikő és Tóth Szabi; Tóth-Hódi Pamela és Tóth Bence; Lotfi Begi és felesége, Réka; Zdroba Patrik, az X-Faktor felfedezettje és szerelme, Bettina; valamint Madár Veronika színésznő és férje, Landor Richárd, egykori vadászpilóta. Hogy Détárék helyére érkeznek-e más versenyzők, azt egyelőre csak találgatják a tévénézők, de van, aki szerint igen.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Nyerő Páros)